Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Mind 16 dec 2019

Met deze opwindende luisterverhalen kom je met rode oortjes de winter door

Ik weet niet of het aan mij ligt, maar op de één of andere manier lees ik in de winter veel meer dan in de zomer. Waarschijnlijk heeft het iets te maken met donkere dagen en meer binnen zitten. En ik ben er gek op. Even niet de hele tijd van hot naar her rennen en terrasjes pakken, maar rust in de tent en met een boek op de bank. Wat zeg ik? Een luisterboek!

Onlangs kregen we te horen dat er een platform is gelanceerd waarop korte, sexy, hoorspelachtige luisterverhalen te luisteren zijn. Daar hadden wij wel (rode) oortjes naar.

Sexy luisterverhalen

Rouze.me is een nieuw platform met daarop opwindende luisterverhalen. De verhalen zijn kort en hebben als doel om je in touch te brengen (en houden!) met je eigen seksualiteit.

Vraag je je nu af of dat nodig is? Yep, dat is misschien wel nodig. Voor veel vrouwen speelt verbeelding een grote rol bij de seksuele beleving. Meer dan bij mannen.

Lees ook: Dit gebeurt er met je brein en lichaam als je opgewonden raakt

Rouze wil met het platform een veilige plek worden waar je erotische content vindt zónder expliciete beelden. Content waarbij je je eigen verbeelding de vrije loop kunt laten gaan. Dat is écht even lekker wegzwijmelen.

Wat kan je luisteren?

De verhalen lopen erg uiteen. Je luistert naar verhalen over spannende trio’s tot spontaan knetter goede seks hebben met je ex. Alle verhalen zijn fictief en gaan over intieme situaties. De verhalen vinden plaats op kantoor, tijdens een reünie op school of ‘gewoon’ tijdens een avondje stappen.

Zo gaat het verhaal ‘Of je worst lust’ over de ontmoeting tussen twee vrouwen. En in het verhaal ‘Another day at the office’ word je samen met de hoofdpersoon verliefd op een nieuwe mannelijke collega.

Een los verhaal duurt zo’n 10 minuten, dus je bent niet meteen urenlang aan het luisteren voordat het verhaal af is. Een serie bestaat uit 5 verhalen. Alle verhalen zijn speciaal voor Rouze geschreven door uiteenlopende auteurs. 

Rode oortjes naar zo’n sexy verhaaltje? Je luistert ze via de website.

Je schaft de verhalen per aflevering aan (€0,49) of per serie van 5 (€1,99). 

Meer leuks om te luisteren:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Met deze opwindende luisterverhalen kom je met rode oortjes de winter door
Sluiten