Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Welzijn 19 dec 2018
Leestijd: 2 minuten

In 7 dagen naar meer tijd en liefde voor jezelf met de Online Yoga Challenge

December is een geweldige, maar vaak ook vermoeiende maand. Een dinertje hier, een brunch met vrienden daar. Tussendoor moet je nog even een paar dagen werken, maar ook ‘s avonds staan er wat borrels ingepland. Hartstikke gezellig, maar aan het einde van de dag ben je maar al te blij dat je je bed in kan duiken.

Herkenbaar? Lees dan vooral even verder. Als je altijd van hot naar her aan het rennen bent en het idee hebt dat dag na dag aan je voorbij vliegt, wordt het misschien eens tijd om een stapje terug te nemen. Want aan jezelf denken is minstens zo belangrijk als alle gezelligheid met familie en vrienden.

Ontspannen 2019 in

Heb je besloten om in 2019 meer rust te pakken en tijd voor jezelf te nemen? Goed idee. Ik doe met je mee.

Ook handig: Dit is waarom je mindfulness zou moeten beoefenen met yoga

Yoga voor meer rust

Op 27 december start een 7-daagse Online Yoga Challenge voor dat beetje rust dat je ongetwijfeld – en al helemaal na de feestdagen – kunt gebruiken. In 7 dagen leer je meer tijd, liefde en aandacht voor jezelf te hebben door middel van yogalessen, meditaties en bijbehorende opdrachten.

Je leert tijdens de sessies echt tijd te maken voor jezelf (want eerlijk, er is altijd wel een excuus om jezelf toch weer weg te cijferen) en het oude los te laten, je wordt je bewust van lichaam en geest en ontdekt waar je blij van wordt. Zodat jij vol positiviteit en liefde het nieuwe jaar kunt starten.

Zelf aan de slag? Deze tips helpen je de draad op te pakken en de mat op te gaan

Online Yoga Challenge

Van 27 december t/m 2 januari werk je 7 dagen lang volledig aan jezelf. De cursus wordt geleid door yoga-docente Marja Bazuin. Ze laat je in één week ervaren wat yoga met je kan doen. En dan niet alleen tijdens de les op de mat, maar ook tussen alle bedrijven door.

Zin in een ontdekkingsreis naar jezelf en heb je behoefte aan wat stilte voordat je het nieuwe jaar begint? Meld je aan voor de Online Yoga Challenge van Marja.

De voordelen van yoga

Yoga staat voor de verbinding tussen lichaam en geest. Het zorgt ervoor dat je ‘uit je hoofd komt’ en beter luistert naar je lichaam, je hart en intuïtie. In plaats van jezelf in te spannen, zorg je ervoor dat je meer ontspannen bent waardoor er meer ruimte en rust ontstaat. En door die rust ontstaat er nieuwe energie en creativiteit.

Meer over yoga

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
In 7 dagen naar meer tijd en liefde voor jezelf met de Online Yoga Challenge
Sluiten