Onbezorgd lachen, sporten en springen? We’ve got you covered!

1 op de 3 vrouwen boven 35 verliest weleens wat druppeltjes door de dag heen. Iets waar we het als ladies onder elkaar niet altijd (of misschien wel nooit) over hebben, maar wat wel heel normaal is. Als jij schaterlacht, moet niezen of een rondje gaat hardlopen door het park, kan dit al gebeuren. No big deal, maar het kan weleens vervelend zijn.

Schoon en fris de dag door

Als jij tijdens jouw dagelijkse geluksdansje wat urine verliest down there kan dat vervelend zijn. Ongewenst urineverlies is niet het meest sexy onderwerp, maar gelukkig zijn er mensen die ons probleem snappen en hier oplossingen voor bedenken. Libresse heeft een inlegkruisje ontwikkeld dat 30% meer absorbeert dan de reguliere Libresse inlegkruisjes, zodat het vocht dat je verliest goed wordt opgenomen. De toplaag is extra zacht en geurtjes worden geneutraliseerd. Dat vinden we prettig!

blaadje met druppel

Extra fijn: omdat het inlegkruisje de lijnen van jouw lichaam volgt, past hij perfect en verschuift hij niet gedurende de dag. Geen probleem dus als je ‘s avonds ook nog zin hebt om wat van die geluksdansjes te maken!

Geen nare geurtjes

Naast de bescherming die de inlegkruisjes bieden, hoef je ook niet ongerust te zijn over vervelende geurtjes. De inlegkruisjes zijn ongeparfumeerd en ademen (net zoals je katoenen onderbroek), zodat jij fris de dag doorkomt. En maak je geen zorgen om het gevoelige huidje van jouw intimate parts, want ook die worden goed verzorgd en beschermd. We like!

Probeer het eens!

En het mooiste van dit alles: jij kunt de frisheid van Libresse zelf voordelig uitproberen. Download hier je kortingscoupon voor 50% korting. Zo kun je zelf ervaren of de inlegkruisjes goed zitten en ze de langdurige frisheid geven die je wilt. Want zowel wij als Libresse vinden het belangrijk dat je onbezorgd in een schaterlach kunt uitbarsten.

In samenwerking met Libresse

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
Onbezorgd lachen, sporten en springen? We’ve got you covered!
Sluiten