Maannomade
Maannomade Spirituality 6 okt 2021

Deze nieuwe maan in Weegschaal zorgt ervoor dat je gaat werken aan je relaties

Vandaag is het weer zover: een nieuwe maan staat voor ons klaar. Als start van een nieuwe periode maakt zij ons mentaal klaar en geeft ze ons de mogelijkheid om onszelf weer een stapje verder te helpen. De nieuwe maan in Weegschaal laat ons inzien dat we meer liefde mogen gaan verspreiden.

Modern astroloog de Maannomade geeft een update van de nieuwe maan van deze maand.

Terug naar het oude leven

Nu we langzaam steeds meer coronavrijheid krijgen, is het natuurlijk ook de tijd waarin we uit onze vertrouwde bubbel kruipen. De bubbel waarin we onze cirkel klein hielden, zorgde ervoor dat we een veilige omgeving creëerden met de mensen die er echt toe deden én deden we alleen de dingen die we zelf belangrijk vonden.

Nu er steeds meer vrijheid terug lijkt te komen, komen we ook meer in de buurt van ons oude leven. Deels fijn, maar deels zorgt het er ook voor dat we in situaties terecht zullen komen, waarin we onze grenzen goed moeten bewaken.

Waarom je intenties wilt zetten bij de volgende nieuwe maan

Pas daarom (weer)op voor mensen die te veel vragen, toxische relaties of activiteiten die energie drainend zijn. Daarnaast hebben we ook zelf een groot aandeel in hoe onze relaties vorm hebben, want ook we kunnen ook zélf de slechte factor in relaties zijn.

Gelukkig komt de nieuwe maan in Weegschaal daar perfect op tijd voor en zal die je de beste tools en inzichten geven om jouw relaties met anderen weer op de rit te krijgen. Hoe zit dat?

Nieuwe maan = nieuwe inzichten

Tijdens de nieuwe maan op 6 oktober komen maan en zon samen in hetzelfde sterrenbeeld waarmee ze elkaars krachten bundelen. De zon met invloed op onze algemene gevoelens en de maan met invloed op ons onderbewustzijn zorgen samen voor een krachtige maanenergie om te resetten voor een nieuw begin.

De start van de fase breekt aan als de maan tussen aarde en zon schuift, waardoor het zonlicht onderbroken wordt en de maan in het duister valt. Een momentje om in jezelf te keren en te voelen wat jouw hart en onderbewustzijn je vertelt.

Volle maan versus nieuwe maan: wat is het verschil?

Zowel de zon als de maan staan tijdens de nieuwe maan in Weegschaal. Weegschaal is het sterrenbeeld van relaties, balans en harmonie. En als we het hebben over relaties, dan hebben we het niet alleen over liefdesrelaties. Alle relaties die je aangaat met mensen waarmee je interactie hebt, dus ook die vervelende man achter het stuur of collega’s.

Als meest sociale teken is het Weegschaal die aanvoelt waar de balans mist, die beide kanten van het verhaal in ruzies ziet en die in staat is om bruggen te smeden in plaats van muren op te bouwen. De connectie die Weegschaal moet maken, zorgt ervoor dat we onze verschillen aan de kant kunnen zetten, om samen weer verder te kunnen gaan.

Love!

Nu zowel de maan als de zon in dit teken staat, worden we uitgedaagd door Weegschaal om nieuwe stappen te zetten in relaties. Hoe reageren wij op elkaar, hoe behouden we de vrede terwijl irritaties opborrelen., hoe laten we de negativiteit niet heersen, maar streven we meer naar harmonie in hoe we met elkaar om gaan?

Het leven is geen competitie, want iedereen heeft zijn eigen strijd. Kijk daarom verder dan de acties die je ziet, vraag eens vaker hoe het met een ander gaat en focus je op positiviteit. Zeg eens vaker gedag tegen de mensen die je op straat tegenkomt en natuurlijk ook complimentjes. Spread love, waar je ook komt.

De nieuwe maan staat deze maand in Maagd: een schop onder je kont

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Deze nieuwe maan in Weegschaal zorgt ervoor dat je gaat werken aan je relaties
Sluiten