Maannomade
Maannomade Spirituality 4 dec 2021

Nieuwe maan in het free spirit sterrenbeeld Boogschutter: tijd voor positive vibes

Op 4 december is het weer zover; een nieuwe maan staat voor ons klaar. Als start van een nieuwe periode maakt zij ons mentaal klaar en in het sterrenbeeld Boogschutter is het tijd om weer te genieten van het leven.

Modern astroloog de Maannomade geeft een update van deze nieuwe maan in een free spirit sterrenbeeld. Dít kan je ervan verwachten.

Nieuwe maan in Boogschutter

Nu we al 2,5 jaar vast zitten in de pandemie, beseffen we ons steeds meer dat ons huidige leven niet meer snel zal zijn zoals voor Covid-19. Er is te veel veranderd om in korte tijd ons oude leven weer op te pakken, hoe graag we dat ook zouden willen.

Maar het vooruitzicht dat we komende jaren nog wel langer met Corrie te maken zullen hebben, maakt het vooruitzicht niet echt beter. Tenzij je natuurlijk de roze bril weet op te zetten die je tijdens de komende nieuwe maan voorgeschoteld krijgt om te leren dansen in de regen.

Waarom astrologie zo ontzettend diep geworteld zit in ons bestaan

Nieuwe maan = nieuwe inzichten

Tijdens de nieuwe maan op 4 december komen maan en zon samen in hetzelfde sterrenbeeld waarmee ze elkaars krachten bundelen. De zon met invloed op onze algemene gevoelens en de maan met invloed op ons onderbewustzijn zorgen samen voor een krachtige maanenergie om te resetten voor een nieuw begin.

De start van de fase breekt aan als de maan tussen aarde en zon schuift, waardoor het zonlicht onderbroken wordt en de maan in het duister valt. Een momentje om in jezelf te keren en te voelen wat jouw hart en onderbewustzijn je vertelt. Zeg maar hallo tegen nieuwe inzichten!

Hoe je vanavond de nieuwe maan kunt vieren

Ga het avontuur aan

De nieuwe maan van december staat in het vurige sterrenbeeld Boogschutter die ons optimisme en passie zal geven. Waar de nieuwe maanfase al bekend staat als start van een nieuwe periode, wordt deze nog meer omarmt nu deze in het avontuurlijke Boogschutter staat.

Juist tijdens deze nieuwe maan krijgen we nieuwe inzichten over hoe we ons huidige pandemie leven weer een frisse twist te geven om de passie van het leven weer te voelen. Volgens Boogschutter is het leven te kort en de wereld te mooi om deze niet elke dag opnieuw te ontdekken, en nee daar hoef je echt niet voor op wereldreis.

Bedenk tijdens de nieuwe maan hoe jij meer passie uit je dag kan halen, bijvoorbeeld met lekkere ontbijtjes, een andere route dan gebruikelijk of door het roer om te gooien en te solliciteren voor die vette baan. De wereld ligt aan je voeten en alles valt te ontdekken, dus tijd om je vaste routine te verlaten.

Ook interessant: Astrologie voor dummies: maak kennis met de taal van de sterren

Daarnaast is het Boogschutter die ons helpt uit te spreken wat op onze tong ligt te branden. Als vurig sterrenbeeld zorgt het ervoor dat we ongeacht de situatie de waarheid willen vertellen, ook als die niet welkom is. Tijdens de nieuwe maan leert het ons om te staan voor onze mening en deze ook vuriger durven te uiten. Waarom achterhouden als het leven zo kort is?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Nieuwe maan in het free spirit sterrenbeeld Boogschutter: tijd voor positive vibes
Sluiten