Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Mind 30 nov 2019

NetflixTip: in ‘Shine On with Reese’ interviewt actrice Reese Witherspoon inspirerende vrouwen

Wij hebben je weekendplannen gevonden: het bingen van de nieuwe talkshow ‘Shine On with Reese’. Vergis je niet: dit is geen suffe en zogenaamde grappige talkshow waar de gasten hun nieuwste productie verkopen. Actrice en producente Reese Witherspoon gaat langs bij de vrouwen die haar inspireren en interviewt ze in hun huis of op hun werk.

Het resultaat? Openhartige gesprekken over hun carrièrepad en hoe het is om vandaag de dag als vrouw in deze wereld te leven.

Female empowerment

Van zangeres Dolly Parton tot de CEO van Spanx, en van eerste kapitein Simone Askew tot banketbakster Candace Nelson. Reese spreekt rolmodellen uit uiteenlopende sectoren, met één belangrijke overeenkomst: ze maken zich allemaal hard voor female empowerment.

Dit vind je misschien ook interessant: Waarom de Internationale Dag tegen Geweld tegen Vrouwen hard nodig is

Zo gaat ze op bezoek bij Pink in haar huis in Venice Beach, waarin ze samen praten over het opvoeden van hun dochters. In een andere aflevering praat ze met Elaine Welteroth, de eerste hoofdredacteur van Teen Vogue met een donkere huidskleur, over hoe belangrijk het is om de volgende generatie van vrouwen te inspireren.

Waarom je ‘Shine On with Reese’ zou moeten kijken

Ten eerste wordt je door deze talkshow super trots om vrouw te zijn, omdat we in een tijd leven waarin vrouwen massaal voor zichzelf én elkaar opkomen. Movements als #MeToo en Time’s Up worden meerdere keren besproken in de 9-delige serie.

Lees ook: Ben jij er klaar mee? #MeToo

Ook is het onwijs interessant en inspirerend om de verhalen van de vrouwen – inclusief Reese Witherspoon – te horen. Hoe zijn ze succesvol geworden? Welk carrièrepad hebben ze bewandeld? Kortom: precies wat je nodig hebt als je even een schop onder je kont nodig had.

Shine On with Reese Available NOW on DIRECTV!

Subscribe to Hello Sunshine for more: http://bit.ly/SubscribeToReeseWitherspoonxHelloSunshine Be sure to catch “Shine On with Reese,” where Reese sits down with fellow filmmakers, leaders, and Hollywood legends to discuss their stories and inspirations. Hello Sunshine – the story starts with you. New videos every month from Reese Witherspoon and guests.

Dit artikel verscheen eerder op WorkJuice.nl.

Meer Netflixtips?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
NetflixTip: in ‘Shine On with Reese’ interviewt actrice Reese Witherspoon inspirerende vrouwen
Sluiten