Met deze dansoefening maak je je armen en benen los

Danseres Revé Terborg geeft les bij De Bewustzijn School in Amsterdam en vindt dat je pas écht loskomt van je lichaam als je je overgeeft aan muziek en dans. Voor Bedrock laat ze in zes tutorials zien hoe je met dans en muziek je eigen kracht en energie kunt vinden én voelen. Haar eerste tutorial: Invisible arms & legs part 1.

Revé: “Door ademhaling maak je van binnenuit meer ruimte in je lichaam. Je genereert warmte in je lichaam en stuurt zuurstof naar alle cellen: van je vingertoppen tot in de puntjes van je tenen. We doen de oefening liggend zodat je je armen en benen kan weg strekken naar de muren.”

Cadeau! De Bewustzijn School geeft een coachingsgesprek weg. Stuur een mailtje naar [email protected] en verzilver binnen 5 dagen de code: Bewustbedrock

Revé Terborg volgde de Jazz-Musical-dansopleiding aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en toerde de wereld over met verschillende moderne theaterdansproducties. Tegenwoordig danst en choreografeert ze voor verschillende dansproducties. Daarnaast geeft ze les in ‘The Energy Movement’ bij De Bewustzijn School.

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
Met deze dansoefening maak je je armen en benen los
Sluiten