Kiara Louis
Kiara Louis Mind 29 mei 2018

Binnenkort kun je mediteren tussen de planten in Amsterdam

Planten zijn heel goed voor je, meditatie ook. En deze twee zijn samen gecombineerd bij een event van The Conscious Club. Verschillende zomeravonden in juni kan je mediteren middenin de Hortus in Amsterdam. Zo kan je gedachten even loslaten en ultiem ontspannen.

In de Palmenkas kan je dinsdag 5 juni je yogamatje uitrollen of je meditatiekussen meenemen tijdens een Deep Guided Meditation. The Conscious Club omschrijft: “Meditatie kan worden omschreven als een oefening waarbij een individu een techniek gebruikt, bijvoorbeeld het focussen op één object, om mentale rust te vinden en kalme staat van zijn te bereiken.

Meditatie creëert een lichtheid van zijn. Ontdek de vredige kanten van je innerlijke zelf waar je je kan verbinden met de liefde en de stilte in jezelf. Je hoeft geen meditatie-ervaring te hebben, alleen maar een nieuwsgierige en open mindset.” Klinkt heel goed, als je het ons vraagt!

Natural Movement Yoga

Ook kan je een yogales volgen bij het event van de Hortus. Bij Natural Movement Yoga ga je op ontdekkingstocht naar de basis van onze bewegingspatronen. Je kan ontdekken waar je lichaam tot in staat is en dat wordt gedaan door middel van evolutiepsychologie en aanpassen aan de omgeving. Onder andere flexibiliteit, kracht en coördinatie worden getraind.

Neem je eigen yogamatje mee

Handig om te weten: er zijn vooral planten te vinden in de Hortus en geen kussentjes, yogamatjes of dekens. Neem die dus vooral zelf mee wanneer je besluit de rust op te zoeken. Ook adviseren ze om fijne en warme kleding mee te nemen.

Ga jij in een kleermakerszit tussen de planten?

Wil je graag op de hoogte blijven van meer inspirerende events? Meld je dan aan voor de Bedrock-nieuwsbrief!

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en download Bedrock's Grote Vegan Kookboek 🌿

Reageer op artikel:
Binnenkort kun je mediteren tussen de planten in Amsterdam
Sluiten