Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Welzijn 21 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Weekendtip: vier de langste nacht met een magische meditatiesessie in het Amsterdamse Bos

Bij Bedrock zijn we naast een bewust leven ook bezig met een gelukkig leven. En daar horen volgens ons ook lekker eten, drinken én samenzijn bij. Daarom delen we de leukste what-to-do’s voor dit weekend mét een Bedrock-randje. Nog geen plannen vanavond? Ga dan langs het Amsterdamse Bos voor een magische trance meditatie sessie ter ere van midzomernacht.

21 juni – ofwel Solstice – is de langste dag van het jaar en dus de dag waarop we het meeste zonlicht op onze aarde zien vrijkomen. Dit magische natuurverschijnsel moet gevierd worden! Daarom organiseert de Bewustzijn School een Summer Solstice Sacred Spirit Session. Een heuse tongtwister, maar het belooft betoverend te worden.

Diepe energiesessie in het Amsterdamse Bos

Wil je je intuïtie versterken? Wil je je spiritueel systeem een boost geven en ruimte maken voor een frisse start? Of zelfs in contact komen met je hogere zelf? Dan is de diepe energiesessie die vanavond plaatsvindt in het Amsterdamse Bos helemaal iets voor jou.

Dit vind je misschien ook interessant: Meditatie en loslaten: zo kan mediteren je helpen

De locatie midden in de natuur vormt een prachtig decor voor een diepe energiesessie. De begeleide trance meditatie zal helpen om in contact te komen staan met het ritme van de natuur, de maan en de eigen flow.

21 juni: midzomernacht (ofwel Solstice)

21 juni is een prachtige dag om te mediteren. In de diepe energiesessie zal het uitzonderlijke zonlicht actief ingezet worden voor de opschoning van lichaamssystemen en om een hoger bewustzijn te verkrijgen.

Lees ook: Leren van de Zweden: wat Zweden ons leert over omgang met de natuur (en onze kinderen)

Zin gekregen in dit magische evenement? Neem een kleedje en dekentje mee, je favoriete kristal en kom in je mooiste (witte) outfit. Voorspellen ze regen? Ook dan zal het evenement plaatsvinden. Vergeet in dat geval niet om een (grote) paraplu mee te nemen.

Praktische info

  • Datum en tijd: vrijdag 21 juni 2019 van 19:00 tot 21:30 (inloop vanaf 18:30)
  • Locatie: Amsterdamse Bos (dichtbij het Amsterdamse Bostheater).
  • Inschrijven kan via deze link

Meer over meditatie?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief die wij met liefde voor jou maken.

Reageer op artikel:
Weekendtip: vier de langste nacht met een magische meditatiesessie in het Amsterdamse Bos
Sluiten