Maannomade
Maannomade Spirituality 21 jan 2020

De zon staat de komende weken in Waterman: dít kan je verwachten

De zon maakt elke 4 weken een transitie naar een nieuw sterrenbeeld. En bij elke transitie nemen we allemaal een beetje van de energietrekjes van het sterrenbeeld over. Wanneer de zon haar transitie maakt naar Waterman, voelen we ons allemaal wat vrijer. Dit luchtteken is een echte denker, maar niet volgens het normale plaatje.

Wat kunnen we deze maand verwachten van de Waterman-energie?

Zon in Waterman

Waterman is een echte denker, altijd opzoek naar nieuwe ideeën, de waarheid én wil graag nieuwe paden kunnen bewandelen. Dus we willen kennis. Heel veel kennis!

En niet zomaar kennis, maar kennis die we kunnen gebruiken om verder te komen, te innoveren om met nieuwe mogelijkheden de wereld een stukje mooier te maken. Want Waterman doet het niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de wereld om hem heen.

Must read: Astro burn: alles wat je liever níét wilt weten over jouw sterrenbeeld

Dat is een verschil met de energie van Steenbok, want daar lag de focus voornamelijk op ons als individu en vooral praktische zaken. Met de energie van Steenbok wilden we niet te veel risico’s te nemen.

Free spirit

Maar Waterman maakt er korte metten mee. Grenzen zijn er om overschreden te worden, want wie weet zijn er buiten de grenzen wel veel mooiere mogelijkheden. Het is een sterke mening die zeker niet onderschat mag worden.

Vind je vast ook interessant: Deze invloed heeft de maan op jouw onverklaarbare hoofdpijn (mis jij belangrijke signalen?)

De waarheid zal rond deze tijd altijd boven tafel komen en er zal zeker geen rekening worden gehouden met de sociale norm. Waterman is een echte free spirit die niet te temmen valt.

Maar Waterman doet het wel met liefde voor anderen. Waterman kijkt out of the box en weet dat je samen veel verder komt dan alleen. Zeker wanneer je de koppen bij elkaar steekt en gaat brainstormen kom je veel verder, vooral als je een bont gezelschap gevormd hebt.

Iedereen is gelijk en iedereen verdient het allerbeste. Het is een perfect tijd om je tribe te vinden, mensen om je heen te verzamelen die verder denken, of innovatiever denken of die jou inspireren!

Meer astro vibes?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
De zon staat de komende weken in Waterman: dít kan je verwachten
Sluiten