Maannomade
Maannomade Spirituality 21 dec 2021

Het Steenbokkenseizoen staat voor de deur: dít kan je verwachten

Elke 4 weken komen we in een nieuwe mood dankzij de verhuizing van zon naar een nieuw sterrenbeeld, en bij elke transitie naar een nieuw sterrenbeeld nemen we allemaal nieuwe trekjes aan van het sterrenbeeld. Niet alleen leuk voor je jarigen die maand, maar ook voor onszelf! Vanaf 21 december tot 20 januari verhuist de zon naar Steenbok en zullen onze ambities skyhigh zijn.

Modern astroloog de Maannomade geeft een update van de sterren en hoe ze er voor staan deze maand.

Maanhoroscoop van december 2021

De zon staat voor het leven, de energie die we uitstralen, onze dagelijkse mood en behoeften die we hebben. Afhankelijk van het sterrenbeeld waar ze in staat hebben we meer behoefte om de wereld te ontdekken en te genieten van al het moois (zon in Boogschutter) of juist behoefte om verantwoordelijkheid te nemen voor de praktische zaken (zon in Steenbok).

Ook leuk: Astro burn in de liefde: de minder leuke kanten van je sterrenbeeld in een relatie

Het verschil tussen onze flierefluiterperiode waarin we meer stil staan bij het leven of juist in de knallende workaholic mode zijn om de laatste deadline af te maken. Komende maand gaan we optimaal gebruik maken van de hardwerkende energie die Steenbok met zich meeneemt!

Steenbok is een echt aardeteken en is daarbij lekker praktisch ingesteld, geen lastige emoties die het maken van beslissingen lastig kunnen maken maar juist een heldere visie. Nu de zon in Steenbok staat zien we duidelijker wat onze doelen zijn, waar ligt onze ambitie en wat willen we graag bereiken?

Wat te verwachten?

We dromen groot, niet omdat Steenbok onze ego vergroot, maar ons juist laat inzien dat we met hard werken ver kunnen komen. Geen uitdaging is te groot, want met doorzettingsvermogen en motivatie kom je een heel end. Een praktische instelling die ervoor zal zorgen dat we onze verantwoordelijkheden zullen nemen, ook als je van nature wat lakser bent.

Daarnaast ben je in deze periode minder geneigd om uitdagingen aan te gaan, want we blijven liever bij het oude vertrouwde. Hierdoor kan de komende periode saai aanvoelen omdat we nu extra baat hebben bij een vast ritme. Dat deze workaholic modus niet helemaal optimaal valt tijdens de feestdagen moge duidelijk zijn.

Luister ook: Bedrock Talks: een niet-zweverig verhaal over astrologie met modern astrologe Maannomade

Wel kan je deze weer goed gebruiken om de laatste loodjes voor de holidays af te krijgen, na te denken hoe jij jouw carrière wilt verder bouwen of om last minute een kerstdiner in elkaar te flansen…

Een hele fijne maand voor mede aardetekens, zoals Stier en Maagd, maar een heftige maand voor watertekens zoals Kreeft, Schorpioen en Vissen die niet goed gaan op de praktische instelling.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Het Steenbokkenseizoen staat voor de deur: dít kan je verwachten
Sluiten