Maannomade
Maannomade Spirituality 21 feb 2021

De maandhoroscoop van februari 2021: de zon verhuist naar Vissen

Elke maand verhuist de zon naar een nieuw sterrenbeeld! Niet alleen goed nieuws voor alle jarigen die maand, maar ook voor de andere sterrenbeelden. De zon heeft namelijk niet alleen invloed op de aanmaak van vitamine D, maar ook op ons basiskarakter door hoe we ons voelen en gedragen. En met de zon in Vissen gaan we aandacht besteden aan gevoelens en emoties, of we dat nou willen of niet…

De afgelopen weken stond de zon in Waterman, waardoor we actiever werden en het liefst ons eigen plan trokken. Alhoewel de nieuwste coronamaatregelen de meeste wilde plannen wisten te dwarsbomen, zagen we dankzij Waterman dit juist als een uitdaging om toch het meeste uit de dagen te halen.

Na de zon in een vuurelement, is het met de transitie naar waterige Vissen tijd om uit de actie te stappen en vooral bij onszelf in te checken. In te checken bij onze emoties, want gaat het wel echt zo goeds als dat we onszelf voorhouden? De tijd met zon in Vissen focust zich voornamelijk op voelen, rusten en herstellen. Een moment om alle ervaringen, de bijbehorende gevoelens op je in te laten werken, want de pandemie heeft effect op iedereen…

Maandhoroscoop februari 2021: zon naar Vissen

Zon in Vissen is een seizoen dat soms behoorlijk intens kan voelen, zeker als je normaal gesproken goed bent in het ontduiken van emotie, dan ga je de komende curveballs echt niet kunnen ontwijken. Door het openstellen van je hart en mee te gaan met de flow kan je ervoor zorgen dat de klap niet te hard aan komt.

Astro time! Dit is dé niet-zweverige jaarhoroscoop van 2021

Daarnaast kan het komende tijd lastig zijn om gevoel van realiteit te onderscheiden. Veel emoties komen los, maar zijn de emoties de waarheid of een symptoom? Een goed moment om dus extra te reflecteren en tijd te nemen voordat je actie onderneemt.

Laatste sterrenbeeld van de dierenriem

Daarnaast is dit ook het seizoen om te vergeven en los te laten. Als laatste sterrenbeeld van de dierenriem is het Vissen die de ‘lasten’ van de andere sterrenbeelden met zich mee draagt. Haar taak dus om de lasten onder ogen te komen en los te laten om weer licht het voorjaar in te gaan.

Dankzij Vissen worden we ook sympatieker, waardoor komende weken ook goed zullen zijn om de mensen te vergeven waar je de laatste tijd minder mee door een deur kon.

Wat zegt jouw sterrenbeeld over je karakter?

Niet vergeten, maar wel vergeven

Niet vergeven en vergeten, maar wel vergeven en de negativiteit los te laten. Zie het als een bedankje voor de lessen die je geleerd hebt, want ongeacht de gebeurtenis heb je nieuwe inzichten gekregen die je verder gaan brengen. Laat de negativiteit de komende weken los om je klaar te maken voor positieve vibes die het voorjaar met zich mee brengt.

Om volop van Vissen te genieten is dit ook het seizoen om creatieve hobby’s op te pakken. Niet alleen heb je nu dankzij covid de tijd om deze weer op te pakken, maar stroomt ook de creativiteit dankzij Vissen. Deel vooral de mooiste creaties, bijvoorbeeld op social media, want je mag best trots op jezelf en je werk zijn!

Alhoewel het niet altijd de makkelijkste weken zijn, zullen voornamelijk Watersterrenbeelden zoals Vissen, Kreeft en Schorpioen zich goed thuis voelen in de diepe wateren die Vissen met zich mee brengt. Minder lekker voor de aardetekens zoals Stier, Maagd en Steenbok die het liefst met een grote boog om gevoelens en emoties heen lopen. Sorry not sorry!

Luistertip🎧::

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en download Bedrock's Grote Vegan Kookboek 🌿

Reageer op artikel:
De maandhoroscoop van februari 2021: de zon verhuist naar Vissen
Sluiten