Maannomade
Maannomade Spirituality 21 aug 2020

De niet-zweverige maandhoroscoop: de Zon verplaatst de komende tijd naar Maagd

De zon maakt elke 4 weken een transitie naar een nieuw sterrenbeeld. En bij elke transitie nemen we allemaal een beetje van de energietrekjes van het sterrenbeeld over. Wanneer de zon haar transitie maakt naar Maagd op 22 augustus 2020, is het tijd om al het drama achterwege te laten en wordt het tijd om te aarden en ‘lekker normaal te doen’. 

Bedrock’s astroloog de Maannomade legt uit hoe dat zit.

Maandhoroscoop: Zon in Maagd

Met de Zon in Leeuw waren we de afgelopen weken all over the place. Niet alleen voelden we ons zelfverzekerder, maar kwam er op de een of andere manier veel meer feest en drama in je leven dan normaal. Meer optimisme, meer lachen en lekker out going. Maar met de transitie naar Maagd is het tijd om weer even te aarden en normaal te doen.

Maagd is een aardeteken en wanneer de Zon naar Maagd verhuist, worden we met beide benen weer op de grond gezet. Emotioneel sluiten we meer af waardoor we kunnen focussen op de praktische zaken. Met name Maagd houdt van structuur en werken.

Vind je vast ook leuk: Astro burn: alles wat je liever níét wilt weten over jouw sterrenbeeld

Meer focus op werk en verantwoordelijkheden

Haar focus is erg detail georiënteerd en laat ons alle kleine foutjes zien waar we aan moeten werken. Hallo perfectionisme! En met werken bedoelt Maagd zeker hard werken. Door de transitie van de Zon naar Maagd worden we allemaal meer gefocust op werk en onze verantwoordelijkheden.

We willen doelen behalen en weten dat dit alleen kan wanneer je je 100 procent inzet. Dit is wel wat saaier dan de periode hiervoor. Toen de Zon in Leeuw stond, was het motto: party all day…. Maar het kan zeker niet elke dag feest zijn, zeker als er rekeningen zijn die betaald moet worden of er projecten zijn af moeten.

Pas op voor overwerken en te veel hooi op je vork nemen

Maar alhoewel dit seizoen erg goed is voor je carrière, kan het mentaal wel heftig zijn. Overwerken en weinig pauzes nemen, ligt op de loer. Zeker wanneer je lekker in de werkflow zit. Daarnaast maakt Maagd ons ook kritischer. Niet alleen naar het werk dat we afleveren, maar ook naar onszelf als persoon.

Door de kritiek die je op jezelf levert en het feit dat Maagd emotioneel onbereikbaar is, kan dit een lastige periode worden. Wanneer dit te veel opstapelt, kan je een stuk harder worden naar anderen. En dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Ook lezen: Astrologie voor dummies: maak kennis met de taal van de sterren

Om het beste uit dit seizoen te halen, is het echt een must om van te voren een planning of to-do lijst te maken zodat je deze neurotisch kan volgen en kan afstrepen. Heel erg goed voor de Maagdenergie die op je af komt!

Is dit jouw seizoen of juist niet?

Om te weten of dit seizoen helemaal voor jou is, check niet alleen jouw zonnesterrenbeeld, maar ook jouw ascendant. Waar je (zonne)sterrenbeeld je algemene karakter vormt, staat de ascendant voor hoe we ons gedragen en het masker die de buitenwereld ziet.

Deze twee staan erg dicht bij elkaar, waardoor ze beiden een belangrijke uitwerking hebben. Door alle aardse en praktische energie is dit een hele fijne tijd voor alle Stieren, Maagden en Steenbokken die goed gaan op de no-nonsense mentaliteit.

Alleen voor Vissen, Schorpioenen en Kreeften is dit niet het allerbeste seizoen. Emoties worden meer onderdrukt en laat dat nou net de kracht van deze watertekens zijn…

Meer astro vibes

 

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en download Bedrock's Grote Vegan Kookboek 🌿

Reageer op artikel:
De niet-zweverige maandhoroscoop: de Zon verplaatst de komende tijd naar Maagd
Sluiten