Maannomade
Maannomade Spirituality 19 apr 2020

De zon staat de komende weken in Stier: dít kan je verwachten

De zon maakt elke 4 weken een transitie naar een nieuw sterrenbeeld. En bij elke transitie nemen we allemaal een beetje van de energietrekjes van het sterrenbeeld over. De transitie van zon naar Stier is een teken om van de momenten te genieten. Stier laat zich niet haasten, in tegendeel, hij heeft er een bloed hekel aan en probeert zoveel mogelijk om in het hier en nu te zijn.

Een fijne vibe voor de warmere dagen die er aan beginnen te komen! Vooral Stieren, Maagden en Steenbokken zullen zich fijn voelen in deze transitie. Deze aardetekens focussen zich op wat er echt toe doet. Geen dramatische emotionele out bursts, maar juist focussen op de praktische zaken.

De dingen die we kunnen aanraken of de dingen die we kunnen bereiken als we er maar hard genoeg werken. Want een grote overeenkomst hebben deze aardetekens; ze zijn niet vies van de handen uit de mouwen te steken.

Ben je een Kreeft, Schorpioen of Vissen? Dan is dit niet echt een lekkere transitie en kan het meer onrust geven. Deze praktische instelling van Stierseizoen matcht niet lekker met jouw diepe emoties en daardoor kan je meer onrust ervaren.

Work ethic

Stier is een echt aardeteken en kenmerkt zich onder andere in praktische zaken. Stier is emotioneel vrij stabiel en laat zich niet snel mee voeren door de drama om zich heen. Daarentegen focust hij zich op de praktische zaken op de lange termijn. Stier heeft namelijk geen oog voor quick fixes maar gebruikt zijn koppigheid en doorzettingsvermogen om verder te komen.

Niet net als Ram maar nieuwe balletjes op blijven gooien, maar juist werken naar de toekomst. De snelle Ram-energie van de afgelopen maand maakt nu plaats voor de lange adem van Stier. Een goed moment om kritisch te kijken naar de projecten, ideeën of gewoontes die je bent gestart. Wat heeft toekomst? Waar heb je nou echt wat aan?

Must read: TADA: dit is dé niet-zweverige jaarhoroscoop van 2020

Prioriteren is hierbij belangrijk, want je hebt echt niet overal tijd voor. Zeker met zijn koppigheid weet hij zich vast te bijten om de projecten af te ronden, hoe zwaar de weg er naar toe ook is. Weet wel dat je met de koppigheid van Stier jezelf ook kan tegenwerken. Blijf schakelen, probeer je in te leven in andere mogelijkheden (ook al zeg je robuust ‘nee’) en stel je flexibel op.

Alhoewel Stier zijn motivatie wel gebruikt voor de lange termijn, kan hij ook een tikkeltje lui zijn. Zeker wanneer hij in zijn comfortabele vibe zit kan het lastig zijn om je handen ineens uit de mouwen te steken. Onthoud: Stier is een diesel. Begint langzaam maar blijft het wel altijd volhouden als hij eenmaal op gang is.

Get comfy

Gelukkig weet Stier ook dat hard werken niet het enige is en hecht veel waarde aan comfort en mooie en fijne dingen. Alles wat glittert, heerlijk ruikt, fijne en zachte stoffen en lekker eten zijn de dingen waar Stier erg gelukkig van kan worden. Een tijd waarin we gevoeliger zijn voor uitgaven, met name luxe uitgaven zoals dat mooie paar schoenen of die fijne tas.

Maar ook een perfecte tijd om rustiger aan te doen, te genieten van het fijne weer en al het fijne dat het leven te bieden heeft. Plan gezellige picknicks in, meet met vrienden vooral onder het genot van een hapje en een drankje. Hoe slecht het ook is, Stier houdt van bourgondisch eten en eten in overvloed. Een slecht moment voor je dieet dus.

Ook interessant: Matchen jullie sterrenbeelden? Zo gebruik je astrologie om je relatie te verbeteren

Deze liefde voor alles wat fijn is, uit zich ook in sensualiteit. Stier heeft een sterke connectie met Venus, de planeet van liefde en relaties. En dat betekent dus ook een fijne, flirterige en sensuele energie voor je relatie. De sterkere zintuigen van Stier zorgen ervoor dat je extra kan genieten van de liefde. Maar wanneer het Stier seizoen gestart is, is het een goed moment om niet alleen in contact te komen met anderen, maar ook met jouw eigen lichaam.

Wat vind je fijn? Wat heb je nodig om echt te genieten? Stier weet samen met Venus precies wat jij nodig hebt. Ga op ontdekkingstocht naar manieren waarop je ook jezelf kan plezieren. Stier loves it.

Meer astro vibes?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
De zon staat de komende weken in Stier: dít kan je verwachten
Sluiten