Maannomade
Maannomade Spirituality 20 mrt 2020

De zon staat de komende weken in Ram: dít kan je verwachten

De zon maakt elke 4 weken een transitie naar een nieuw sterrenbeeld. En bij elke transitie nemen we allemaal een beetje van de energietrekjes van het sterrenbeeld over. Wanneer de zon haar transitie maakt naar Ram, wordt in ons allen het vuurtje gekickstart! Met de lente die we steeds meer voelen, ontwaken we uit onze winterslaap, en die transitie maken we ook wanneer zon van Vissen naar Ram schuift. We switchen van de emotionele vibes van Vissen naar pittige Ram die zeker niet stil zit.

Ben jij een Ram, Leeuw of Boogschutter? Dan wordt dit een heel fijn seizoen voor jou!

Zon in Ram

Met zon in Ram starten we een nieuw sterrenbeeldcyclus, waarbij Ram als eerste sterrenbeeld staat voor de nieuwe hoofdstukken om mee te beginnen. Ram is een vuurteken en zijn energie is niet te missen. Hij is krachtig, gemotiveerd en flink ongeduldig. Het liefst begint hij nieuwe projecten liever vandaag dan morgen.

Vind je vast ook leuk: Matchen jullie sterrenbeelden? Zo gebruik je astrologie om je relatie te verbeteren

Onze passies zijn aangewakkerd en het kan voelen alsof je precies weet waar je moet beginnen. Gebruik dit vuurtje om de spontaniteit weer te herpakken. Niet geleefd te worden, maar juist zelf het leven te leiden. Jij bent de leider, jij hebt de mogelijkheden om je passies tot leven te wekken dus waarom zou je hier niet mee aan de slag gaan? Want de energie van zon in Ram staat al ongeduldig te popelen om te starten.

Gezonde gewoontes

Zon in Ram is fijne vibe om sporten weer op te pakken, eindelijk te werken aan gezonde gewoontes die je liet liggen of juist om je eigen business te starten. En dat starten van een business kan natuurlijk door het omgooien van je leven en je vaste, comfortabele baan op te zeggen, maar kan ook prima door te co-worken tussen een startende onderneming en je huidige baan.

Ook leuk: Wetenschapper én astrologe: een interview met Bedrock’s astrologe Maannomade

Het is nooit te laat om te beginnen, en met de vurige motivatie van Ram maak je zeker een sprint. Daarnaast helpt Ram ons om ook zeker niet bang te zijn om risico’s te nemen en grenzen te overschrijden. Soms is dat best handig, want dat zetje kan je goed gebruiken om uit je vastgeroeste patroon te komen, maar blijf wel vooruit plannen en nadenken.

Pas op met te veel enthousiasme

Ram is vrij impulsief waardoor jezelf verliezen in je enthousiasme op de loer kan liggen. Denk ook aan eventuele valkuilen en pas op voor je eigen lontje… De energie van Ram kan wanneer deze niet goed valt, ook zich gaan uiten naar frustraties naar anderen.

Must read: TADA: dit is dé niet-zweverige jaarhoroscoop van 2020

Ram kan vrij direct en scherp uit de hoek komen, zeker als je het idee hebt dat je tegengehouden wordt. En die directheid wordt niet altijd gewaardeerd. Voel je de frustratie opborrelen? Gebruik dan sporten als uitlaatklep, zelfs als je sporten haat ga ook jij merken dat het wel erg fijn is om daar je emoties in kwijt te kunnen. Wat dacht je van een lesje boxen?

Knallen, actie en directheid

Voor de sterrenbeelden met het element vuur, zoals Ram, Leeuw en Boogschutter is dit een fijn seizoen en voelen ze zich helemaal in hun element. Lekker knallen, actie en directheid zorgen voor een fijne motie. Maar juist de sterrenbeelden uit het tegengestelde Luchtelement zijn niet helemaal in hun element, sorry Tweelingen, Weegschaal en Waterman…

De ‘must take action now’ energie is voor jou te direct en kan daardoor extra spanningen geven. Je houdt niet van puur focussen op jezelf (de uitwerking die Ram aan je opdringt), dus gebruik juist de fire om extra te socializen. Blijf bij je eigen waarden en geniet juist van de mogelijkheden om met anderen nieuwe dingen te ondernemen.

Meer astrologie?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
De zon staat de komende weken in Ram: dít kan je verwachten
Sluiten