Maannomade
Maannomade Mind 24 nov 2019

Deze maand verschuift de zon naar het sterrenbeeld Boogschutter: dit kan je verwachten

We starten een nieuw seizoen met de transitie van zon naar Boogschutter. Met de transitie van de zon, voelt elk sterrenbeeld invloed van Boogschutter. Boogschutter is een vurig element dat zijn licht zeker laat stralen. Kijkend naar Boogschutter kan de komende maand als op opluchting voelen waarbij je minder weerstand of zelfs meer geluk voelt.

Hoe dat komt? Door de connectie van Boogschutter met de planeet Jupiter, die op één of andere manier altijd liefde en geluk zaait. Gebruik deze fijne energie om de wereld te ontdekken, stel jezelf open en vertrouw op wat komen gaat. Wat er ook op jouw pad komt, van elke ervaring zal je nog meer leren.

Er is geen tijd voor zorgen en stress, alleen maar genieten en ervaren!

Zon in Boogschutter

Vrolijkheid, optimisme en creativiteit zijn geen slechte energieën die naar buiten komen tijdens het Boogschutterseizoen. Zijn flexibiliteit zorgt dat hij elke situatie aan kan, en desnoods zoekt hij een andere oplossing.

Zijn open instelling zorgt ervoor dat we buiten de bewandelde paden zullen lopen en open zullen staan voor nieuwe ervaringen en de onzekerheden die dat met zich mee brengt.

Zeker na de soms koppige energie van afgelopen maand met zon in Schorpioen is de flexibele en open instelling erg welkom. Een periode waarin we uit onze gedachten komen en weer tot leven komen.

Duurzame avonturier

Deze vrolijke avonturier (Boogschutter) weet dat er veel meer te ontdekken valt dan het 9 tot 5 leven en laat zich graag leiden door zijn nieuwsgierigheid. Dit kan een stukje rusteloosheid met zich mee brengen maar ook impulsiviteit. Want hé, er is zoveel meer om te ontdekken.

Mocht je nog geen vakantieplannen hebben, Boogschutter kan je inspireren voor de meest toffe vakanties! Maar, durf verder (of juist dichterbij) te kijken dan naar de standaard reizen naar Azië. Oost-Europa bijvoorbeeld is prachtig en een stuk beter voor het milieu.

Must read: Vliegen is heilig (of toch niet?)

Boogschutter kijkt namelijk niet alleen naar zijn nieuwsgierigheid, maar gebruikt ook zijn hart voor het maken van zijn keuzes. Denk niet alleen aan wat jou gelukkig maakt, maar ook wat de wereld een stukje gelukkiger maakt.

Nieuwe kennis

Mochten vakanties volgend jaar op een lager pitje staan, of gewoon niet jouw ding zijn, weet dan dat dit ook een fijne periode is om je terug te trekken om kennis in je op te nemen. De eeuwige honger van Boogschutter naar nieuwe kennis en ervaringen stelt hem ook open voor nieuwe boeken, honderden YouTubefilmpjes of meetings met inspirerende mensen.

Stel je open om te leren van de enorme berg kennis om je heen. Kom in connectie met die ene boss chick van Instagram om kennis te maken met haar visie, of lees een fijn boek met nieuwe wijsheden. You rock!

De Maannomade werkt als wetenschapper én schrijft op Bedrock over moderne astrologie. Want, zegt ze, door de planeten kunnen we onszelf nog beter leren kennen. 

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
Deze maand verschuift de zon naar het sterrenbeeld Boogschutter: dit kan je verwachten
Sluiten