Maannomade
Maannomade Spirituality 22 sep 2020

Welkom in het Weegschaalseizoen: tijd om weer wat gezelliger te worden

De zon maakt elke 4 weken een transitie naar een nieuw sterrenbeeld. En bij elke transitie nemen we allemaal een beetje van de energietrekjes van het sterrenbeeld over. Wanneer de zon haar transitie maakt naar Weegschaal is het tijd om het leven te vieren!

Met de zon in Maagd waren we de afgelopen 4 weken een stuk praktischer en geordender. Alhoewel dit fijn is om sh*t gedaan te krijgen, is dit een stuk minder voor de relaties om je heen.

No fun wanneer je een stick in your ass hebt om maar kort even door de bocht te zijn. Gelukkig maken we ons nu klaar om ons zelf weer open te stellen en te genieten van alles behalve de praktische zaken.

Maandhoroscoop: het Weegschaalseizoen is begonnen

Weegschaal brengt maakt het leven letterlijk weer luchtiger. Weegschaal is een luchtelement waardoor we minder beheerst gaan worden door de praktische zaken of emotionele drama om ons heen. We willen ons juist gaan focussen op mentale stimulatie, groeien en nieuwsgierigheid uitlokken.

Daarnaast heb je meer oog voor creativiteit en kan je daardoor extra genieten van het moois dat musea te bieden hebben.

Ook interessant: Astrologie voor dummies: maak kennis met de taal van de sterren 

Balance please

We zoeken balans, niet alleen qua werk en privé maar ook in de onrust die we ervaren. Alle drama om ons heen, of problemen waar we tegen aan lopen, willen we de komende weken maar al te graag gaan tackelen.

In plaats van keihard het probleem te tackelen, doen we dat nu gelukkig beheerst en haast gracieus. Geen drama die op social media wordt geknald, maar rustige oplossingen vinden. Fijn na al die drama toen zon nog in Leeuw stond…

Werk aan je relaties

Daarnaast worden we ook communicatiever waardoor dit een goede periode is om te werken aan je relaties en deze te gaan versterken. We zijn liever in gezelschap van anderen en vinden het fijn om moeite in elkaar te steken.

Plan vooral avonden zonder afleiding in zodat je ongestoord kan kletsen en gedachten kan uitwisselen. Want Weegschaal maakt ons ook een stuk opener, minder oordelend waardoor de drempel lager wordt om lastige persoonlijke issues met elkaar te bespreken.

Must read: Astro boost: alles wat je liever wél wilt weten over jouw sterrenbeeld

En ben jij nog single? Dan is dit ook zeker het moment om er los te flirten, want dit seizoen wordt niet voor niets cuffing season genoemd. We zijn allemaal opzoek naar connectie en tijdens dit seizoen staan we extra open voor liefde.

Keuzes maken wordt lastig

En alhoewel het fijn is dat Weegschaal ons zo meegaand en open minded maakt, kan het wel een stuk lastiger zijn om knopen door te hakken of om bij jouw eigen mening te blijven.

Wees jezelf daarom bewust van wat jij zelf belangrijk vindt en laat je niet te veel leiden door wat voor anderen belangrijk is. Jezelf wegcijferen ligt tijdens dit seizoen wel een beetje op de loer…

Een fijn seizoen voor medeluchttekens, zoals Weegschalen, Tweelingen en Waterman. Minder lekker voor vurige tekens zoals Ram, Boogschutter en Leeuw die liever fysiek aan de slag willen dan alleen de mentale prikkels ervaren…

Meer astro vibes

Plasticvrij leven? Download onze 'How to be... Plastic Free Guide'

Schrijf je in voor de mailing en ontvang dé gids die je helpt duurzamer te leven

Reageer op artikel:
Welkom in het Weegschaalseizoen: tijd om weer wat gezelliger te worden
Sluiten