Maannomade
Maannomade Spirituality 21 sep 2021

BEDROCK’s niet-zweverige maandhoroscoop van september 2021

Elke 4 weken komen we in een nieuwe mood dankzij de verhuizing van zon naar een nieuw sterrenbeeld, en bij elke transitie naar een nieuw sterrenbeeld nemen we allemaal nieuwe trekjes aan van het sterrenbeeld. Niet alleen leuk voor de jarigen die maand, maar ook voor onszelf! Vanaf 22 september staat de zon in Weegschaal en leren we meer van het leven te genieten.

BEDROCK’s huisastroloog de Maannomade geeft een niet-zweverige uitleg van deze maandhoroscoop en tipt hoe je je het best kunt voorbereiden op de transitie van de zon naar een nieuw sterrenbeeld.

Zon = leven

De zon staat voor het leven, de energie die we uitstralen, onze dagelijkse mood en behoeften die we hebben. Afhankelijk van het sterrenbeeld waar ze in staat hebben we meer behoefte om orde aan te brengen (zon in Maagd) of om juist tijd in gezelschap met anderen door te brengen (zon in Weegschaal).

Afgelopen weken was het de energie van zon in Maagd waardoor we best kritisch naar onszelf waren, extra veel werkten of ons druk maakten over de dingen die niet perfect zijn. Een periode die fijn is om meer structuur in het dagelijks leven te hebben, maar minder lekker als je niet goed ging op de kritische noot van Maagd.

Vanaf 22 september verhuist de zon opnieuw naar een nieuw sterrenbeeld en starten we een luchtig seizoen in Weegschaal. Tijd om ons niet langer te focussen op onszelf, maar juist te focussen op hoe fijn het leven is.

Balans = zen

Weegschaal is een luchtteken die ervoor zorgt dat we behoefte hebben aan mentale stimulatie. Niet de mentale stimulatie in de vorm van drama, maar in de vorm van stimulerende gesprekken en het aangaan van diepere connecties. Een fijne periode waarin we ons bewust worden van de waarde van de relaties om ons heen waardoor we extra zin hebben om dicht bij anderen mensen te zijn.

Lees ook: Astro burn in de liefde: de minder leuke kanten van je sterrenbeeld in een relatie

Perfect om dus bij te kletsen met de vrienden die je vaak ziet, maar ook zeker met de vrienden die je minder vaak ziet. Dankzij de sterkere bonding skills zullen jullie een stuk dichter tot elkaar kunnen komen. En ben je nog single en ready to mingle, dan wordt Weegschalenseizoen niet voor niets cuffing season genoemd.

Dankzij Zon in Weegschaal ben je communicatiever en sta je extra open voor het aangaan van nieuwe relaties, zowel voor de lange termijn als voor de korte scharrel!

Vrije tijd

Maar naast relaties, zal je tijdens dit seizoen ook extra behoefte om te werken aan je werk-privé balans nu Weegschaal ons leert om het leven meer te waarderen. Het draait niet alleen om werk en carrière maken, dus perfect om eens goed op je werkuren te letten en hoe vaak jij je mail in het weekend checkt.

Ook het beantwoorden van werkgerelateerde appjes die echt wel tot morgen bewaard had kunnen blijven, verdient dit seizoen extra aandacht. Bewaak je eigen tijd en dus ook je eigen grenzen zodat je in jouw privétijd ook echt kan opladen of echt je aandacht kan vasthouden bij het moment.

Een fijn seizoen voor mede luchttekens, zoals Weegschalen, Tweelingen en Waterman. Minder lekker voor vurige tekens zoals Ram, Boogschutter en Leeuw die liever fysiek aan de slag willen dan alleen de mentale prikkels ervaren.

Luister ook 🎧!! Bedrock Talks: een niet-zweverig verhaal over astrologie met modern astrologe Maannomade

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
BEDROCK’s niet-zweverige maandhoroscoop van september 2021
Sluiten