Maannomade
Maannomade Spirituality 22 okt 2021

BEDROCK’s niet-zweverige maandhoroscoop van oktober 2021

Elke 4 weken komen we in een nieuwe mood dankzij de verhuizing van zon naar een nieuw sterrenbeeld, en bij elke transitie naar een nieuw sterrenbeeld nemen we allemaal nieuwe trekjes aan van het sterrenbeeld. Niet alleen leuk voor je jarigen die maand, maar ook voor onszelf! Vanaf 23 oktober staat de zon in het sterrenbeeld Schorpioen.

BEDROCK’s huisastroloog de Maannomade geeft een niet-zweverige uitleg van deze maandhoroscoop en tipt hoe je je het best kunt voorbereiden op de transitie van de zon naar een nieuw sterrenbeeld.

Zon = leven

De zon staat voor het leven, de energie die we uitstralen, onze dagelijkse mood en behoeften die we hebben. Afhankelijk van het sterrenbeeld waar ze in staat hebben we meer behoefte om tijd in gezelschap met anderen door te brengen (zon in Weegschaal) of om juist tijd alleen door te brengen (zon in Schorpioen).

Ook leuk: Astro time! Dit is dé niet-zweverige jaarhoroscoop van 2021

Na 4 weken lang te hebben genoten van de vredelievende skills van zon die in Weegschaal stond, is het nu tijd voor een flinke verandering. Vanaf 23 oktober staat de zon 4 weken lang in Schorpioen en gaan we ons juist meer terug trekken om onszelf verder te kunnen ontwikkelen.

Tijd voor mysterie en nieuwsgierigheid

Schorpioen is een mysterieus waterteken en staat bekend om zijn diepe emoties. Denk hierbij niet aan emotionele huilbuien, maar om diepe angsten en gevoelens die omhoog komen borrelen nu we allemaal wat Schorpioenentrekjes gaan aannemen. Met een flinke passie voor alles dat mysterieus of taboe is, is het juist Schorpioen die ons uitdaagt om over onze angsten of twijfels heen te komen door dieper te gaan graven.

Lees ook: Astro burn in de liefde: de minder leuke kanten van je sterrenbeeld in een relatie

Waarom laten we ons tegenhouden en wat voelen we precies in ons lichaam. De onvermoeibare nieuwsgierigheid van Schorpioen zorgt ervoor dat we alles willen weten, the good, the bad and the ugly.

Taboes

We gaan dus dieper duiken in wat we ervaren en meemaken waardoor we een stukje vermoeider kunnen zijn nu de zon in dit intense teken staat. Daarnaast voelen we dankzij het waterelement niet alleen onze gevoelens sterker, maar ook onze intuïtie waardoor het makkelijker wordt om juiste keuzes te maken.

Een goede tijd dus om meer vanuit je hart te leven om je intuïtie te volgen. En natuurlijk om badass dingen te doen, dus laat vooral die piercing zetten die al zolang in je hoofd zit. Schorpioen houdt van edgy dingen…

Luister ook: Bedrock Talks: een niet-zweverig verhaal over astrologie met modern astrologe Maannomade

Aangezien dit intuïtieve sterrenbeeld ons de emoties een stuk intenser laat voelen en we allemaal meer de warmte opzoeken tijdens de koudere dagen, heeft Schorpioen ook een goede invloed op jouw relaties. Tijd om het dus op te spicen, speeltjes te gebruiken of om eens in de basics van tantra te duiken voor meer diepgang.

Een heel fijn seizoen voor mede-Watertekens, zoals Vissen en Kreeft om te voelen en zichzelf te uiten. Minder lekker voor de stabiele Aardetekens zoals Stier, Maagd en Steenbok die de intensiteit van dit seizoen te heftig zullen gaan vinden..

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
BEDROCK’s niet-zweverige maandhoroscoop van oktober 2021
Sluiten