Maannomade
Maannomade Spirituality 21 nov 2020

Maandhoroscoop: de zon verschuift naar Boogschutter en dit betekent het

De zon maakt elke 4 weken een transitie naar een nieuw sterrenbeeld. En bij elke transitie nemen we allemaal een beetje van de energietrekjes van het sterrenbeeld over. Tijd voor het Boogschutterseizoen dat meer vuur, optimisme en de waarheid omhoog brengt. Een krachtige maand die je ongeacht je sterrenbeeld zeker zal gaan voelen!  

Best lekker, want de afgelopen maand stond de zon in Schorpioen en die bracht een zware energie met zich mee. Elk coronanieuws leek een stuk zwaarder te voelen, juist omdat Schorpioen ons extra liet nadenken en analyseren.

Maar thank god maken we nu plaats voor een vibe waarin alles mogelijk is. Tijd om te dromen en actief aan de slag te gaan om er toch wat van te maken.

Zon naar Boogschutter

Van 23 november tot 22 december 2020 verhuist de zon, de mega planeet met invloed op ons basiskarakter naar Boogschutter. Als vuurteken zorgt Boogschutter voor energie, warmte en hoop voor de toekomst. Boogschutter laat ons niet langer naar het verleden kijken, of alles wat ons tegenhoudt, maar juist naar alle opties die nog op ons pad liggen.

Met de blik op de toekomst wordt het ondanks de COVID-maatregelen juist een maand om out of the box te denken. Oké, er zijn maatregelen maar wat kunnen we wél doen? Een fijne energie die ons laat nadenken in mogelijkheden in plaats van alleen maar problemen te zien.

Must read: Astrologie voor dummies: maak kennis met de taal van de sterren

Naast optimisme zorgt Boogschutter er ook voor dat we gaan strijden voor onze passies. We weten duidelijker wat we willen en voelen in ons lichaam dat dit is wat we nu moeten doen. Go get it!

Concretere communicatie

Maar doordat we onze passies nu sterker voelen, worden we ook mondiger. Door het doel dat we voor ogen hebben, gaan we een stuk meer confronterend communiceren. De waarheid moet verteld worden en we gaan er geen doekjes om winden. Zeker niet als het gaat om de dingen die in de weg staan of een negatieve vibe met zich mee brengen.

Gebruik dit seizoen daarom vooral om vanuit jouw hart te praten en te zorgen dat je communiceert om je doel te bereiken. Maar pas op voor irritaties, want de vurige energie stroomt niet altijd even lekker… Ga dus op tijd sporten om te dealen met de extra energie en onrust die in je lichaam kan gaan zitten.

Een heel fijn seizoen voor mede vuurtekens, zoals Ram, Boogschutter en Leeuw. Maar een minder lekker teken voor de Luchttekens Tweelingen, Weegschaal en Waterman die de vuurenergie behoorlijk in your face vinden.

Meer astro vibes

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Maandhoroscoop: de zon verschuift naar Boogschutter en dit betekent het
Sluiten