Maannomade
Maannomade Spirituality 20 mei 2022

Dé niet-zweverige maandhoroscoop van mei: de zon staat in Tweelingen

Elke 4 weken komen we in een nieuwe mood dankzij de verhuizing van zon naar een nieuw sterrenbeeld, en bij elke transitie naar een nieuw sterrenbeeld nemen we allemaal nieuwe trekjes aan van het sterrenbeeld. Niet alleen leuk voor je jarigen die maand, maar ook voor onszelf! Van 20 mei tot 21 juni staat de zon in Tweelingen en worden we allemaal een stukje extroverter.

Modern astroloog de Maannomade geeft een update van de sterren.

De maandhoroscoop voor mei

De zon staat voor het leven, de energie die we uitstralen, onze dagelijkse mood en behoeften die we hebben. Afhankelijk van het sterrenbeeld waar ze in staat hebben we meer behoefte om te genieten van lekker eten (zon in Stier) of om er op los te flirten (zon in Tweelingen).

Nu de zon dus naar Tweelingen verhuist, voelt het echt alsof de zomer eraan komt door de frisse energie die Tweelingen met zich meebrengt.

Luchttekens maken ons nieuwsgieriger

Tweelingen is een echt luchtteken en dat betekent dat ze graag mentaal gestimuleerd wordt. Een grote behoefte aan prikkels beantwoord Tweelingen met het aanknopen van luchtige gesprekken en natuurlijk het zorgen van veel afwisseling. Nu de zon de komende maand in Tweelingen staat, gaan we dus alle karaktertrekken van dit enthousiaste sterrenbeeld ook overnemen.

Verwacht dus de komende tijd dat je nieuwsgieriger wordt, behoefte hebt aan afwisseling en spontaniteit maar ook dat je meer uit jezelf zal kruipen. Zelfs de muurbloempjes krijgen een boost van zelfverzekerdheid en zullen makkelijker een praatje kunnen gaan aanknopen.

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 16 t/m 22 mei 2022

Veel voordelen, maar door Tweelingen kun je ook meer onrust gaan voelen door de constante behoefte aan afwisseling. Hierdoor wordt het lastiger om projecten af te maken en merk je dat je meer van hot naar her zal gaan. Niet altijd heel handig, dus houdt je agenda goed in de gaten en schrijf to-do’s snel op in je telefoon als ze binnenschieten.

Een fijne maand voor mede luchttekens zoals Waterman, Weegschalen en natuurlijk de Tweelingen. Minder fijn Ram, Schorpioen en Boogschutter die meer behoefte hebben aan passie in plaats van vluchtige afwisseling.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige maandhoroscoop van mei: de zon staat in Tweelingen
Sluiten