Maannomade
Maannomade Spirituality 20 mei 2021

Dé niet-zweverige maandhoroscoop: de zon staat in Tweelingen (en zorgt voor een spontane vibe!)

Elke 4 weken breekt een nieuw seizoen aan als de zon verhuist naar een ander sterrenbeeld. Op 22 mei is het weer zover en verhuist zon naar Tweelingen. Niet alleen goed nieuws voor alle jarige Tweelingen deze maand, maar voor iedereen! Komende maand gaat ons een maand vol gezelligheid en vrije energie tegemoet!

De zon heeft niet alleen invloed op onze vitamine D-aanmaak, maar ook op de manier waarop we ons voelen en gedragen. Door de verhuizing naar dit spontane sterrenbeeld krijgen we allemaal trekjes van Tweelingen, ongeacht je sterrenbeeld. Komende maand gaat ons een maand vol gezelligheid en vrije energie tegemoet!

De zon verhuist naar sterrenbeeld Tweelingen

Afgelopen maand stond de zon in Stier en waren we allemaal meer praktisch ingesteld en konden goed opladen in de natuur. Alhoewel Stier ons meer rust en een stukje luiigheid mee gaf, haalt Tweelingen ons de komende weken uit de winterslaap! Maak je daarom klaar voor een paar drukke, volgeplande weken in het teken van spontane uitjes, nieuwe dingen leren en vooral genieten!

Numerologie vs. je relatie: dit zeggen de cijfers over jouw liefdesleven

Tweelingen is een luchtteken en heeft een sterke connectie met communicatieplaneet Mercurius. Door het luchtelement zullen we meer met onze gedachten bezig zijn en behoeften hebben aan prikkels, de sterke connectie met Mercurius zorgt weer voor een sterke behoefte aan communicatie.

Maar ook rusteloos

De fijne luchtenergie van Tweelingen zorgt ervoor dat we spontaner worden en in zijn voor alle wilde ideeën die op ons pad komen. Alhoewel we spontaner worden, kunnen we ons ook een tikkeltje rustelozer voelen door de sterke behoefte aan prikkels.

Zeker omdat we nu in Coronatijd weinig echte uitjes kunnen plannen, kan het voelen alsof de zomer afgepakt wordt. Gebruik daarom juist de creativiteit boost die Tweelingen met zich meebrengt om na te denken over hoe je toch op een veilige manier alles uit de zomer kan halen.

Tijd voor nieuwe skills

Naast veel gezellige, spontane momenten zijn de komende 4 weken ook perfect om je te focussen op het volgen van nieuwe cursussen dankzij de nieuwsgierigheid en flexibiliteit die Tweelingen met zich mee brengt. Hierdoor pak je nieuwe stof makkelijker op en sta je open voor alle kennis die op je pad komt.

Waarom je intenties wilt zetten bij de volgende nieuwe maan

Zorg wel voor afwisseling, want langere tijd concentreren op saaie onderwerpen is niet de sterkste kant van Tweelingen… Maar elk voordeel heb zijn nadeel want Tweelingen zorgt er wel weer voor dat we snel kunnen schakelen tussen verschillende onderwerpen en ons flexibel opstellen als de plannen veranderen. Fijn voor alle curveballs die we dankzij de coronamaatregelen misschien nog kunnen verwachten…

Een fijne tijd voor alle mede luchttekens, zoals Waterman, Weegschaal en natuurlijk jarige Tweelingen. Maar voor alle vurige sterrenbeelden zoals Ram, Schorpioen en Boogschutter is deze luchtige energie behoorlijk irritant!

Luistertip!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige maandhoroscoop: de zon staat in Tweelingen (en zorgt voor een spontane vibe!)
Sluiten