Maannomade
Maannomade Spirituality 21 mei 2020

De niet-zweverige maandhoroscoop: de zon staat de komende tijd in Tweelingen

De zon maakt elke 4 weken een transitie naar een nieuw sterrenbeeld. En bij elke transitie nemen we allemaal een beetje van de energietrekjes van het sterrenbeeld over. Wanneer de zon haar transitie maakt naar Tweelingen, worden we allemaal een stukje flexibeler en spontaner! Een fijne energie om op anderhalf meter connecties te maken met de mensen die je mist of die je spontaan ontmoet.

Tweelingen is een echt luchtteken en die kenmerken zich door alles wat met denken te maken heeft. Voor Tweelingen betekent dat flexibiliteit, makkelijk kunnen switchen en een bom aan communicatie skills!

De vrolijke en aanwezige vibe van Tweelingen

Na de soms saaie tijd van Stier, worden we opgeschud door de vrolijke en aanwezige vibe van Tweelingen. Letterlijk een luchtige vibe waarbij we vooral de sociale zaken een beetje zullen negeren, daar hebben we met Stier al voldoende aandacht aan besteedt.

Het is nu tijd om te genieten van de mensen om je heen. De mensen die al om je heen waren, maar ook vooral de mensen die je graag wilt leren kennen. Want samen is vaak veel leuker dan alleen dingen doen. Gesprekken aanknopen was nog nooit zo makkelijk, want vluchtige gesprekken en stiekem flirts ga jij rocken! Ga daarom vooral quarantinderen!

Ook lezen: Dit is waarom je je niet herkent in je sterrenbeeld

Daarnaast switch jij makkelijker tussen onderwerpen dankzij Tweelingen. Want Tweelingen stimuleert jouw flexibiliteit, wat helaas ook onrust kan geven. Het afmaken van dingen wordt lastiger, want waarom concentreren op een taak als er zoveel andere dingen nog zijn?

Ga mee in de flow

Gebruik dit positief door vooral veel nieuwe indrukken op te doen en met de flow mee te gaan. Volg die nieuwe cursussen die al een tijdje op de planning staan. Jouw nieuwsgierigheid wil nou eenmaal gestild worden….

Deze transitie is erg fijn voor mede luchtelementen, zoals Waterman, Weegschaal en natuurlijk Tweelingen. Deze luchtige energie is fijn na al dat aardse, saaie geneuzel… Voor de vurige tekens, zoals Ram, Schorpioen en Boogschutter is deze gemakkelijke, flierefluitende energie niet de passie die ze zoeken!

Meer astro vibes?

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en download Bedrock's Grote Vegan Kookboek 🌿

Reageer op artikel:
De niet-zweverige maandhoroscoop: de zon staat de komende tijd in Tweelingen
Sluiten