Maannomade
Maannomade Spirituality 21 jun 2020

De Zon staat de komende weken in Kreeft: dit kan je verwachten

De zon maakt elke 4 weken een transitie naar een nieuw sterrenbeeld. En bij elke transitie nemen we allemaal een beetje van de energietrekjes van het sterrenbeeld over. Wanneer de zon haar transitie maakt naar Kreeft, laat die onze zachte kant omarmen.  

Met de zon in Tweelingen van de afgelopen 4 weken werden we een stuk meer chatty. Het was ook een stuk makkelijker om creatief om te gaan met de maatregelen die je pad zijn gekomen, want dankzij Tweelingen waren we flexibel as f*ck.

En alhoewel we vooral graag connecten, zorgt de transitie van zon naar Kreeft ervoor dat we juist thuis gaan connecten. Thuis bij je familie, maar ook de thuis van beste vrienden die je diep bij het hart staan.

Zon in Kreeft

Kreeft heeft een super sterke connectie met de maan waardoor we Kreeft vrij sterk ervaren als de maan haar transitie er naar toe maakt. Emoties die opspelen, onzekerheden die opborrelen en een intuïtie die je soms op het verkeerde pad leidt. Maar wanneer de zon naar Kreeft gaat, vinden we meer een balans tussen de emoties die Kreeft mee neemt.

Ook lezen: De energie van de maan: zo werk je ermee

De zon brengt namelijk een meer masculine invloed mee, een fijne tegenhanger tegen de vrouwelijke invloed van Kreeft en maan. Hierdoor nemen de emoties minder de overhand en in plaats daarvan worden we zachter en gevoeliger. We durven ons hart naar elkaar te openen en zijn juist in voor diepgaande gesprekken.

Connectie met thuis

Maar wanneer zon in Kreeft staat, is dit niet een goed moment om lang weg te zijn van thuis. Kijk dus vooral of je toch nog wat vakantieuren of overuren kan opnemen! Helaas is het lastig om tijdens corona op vakantie te gaan, dus dit is een goed moment om extra te investeren in een fijne tuin zodat je in ieder geval de zomer in Tuinesia kan doorbrengen.

Een extra fijne tijd voor Water sterrenbeelden, zoals Kreeft, Schorpioen en Vissen want het is echt een tijd voor slow down en jezelf open te stellen. Wel een erg saaie tijd voor Ram, Leeuw en Boogschutter….

Meer astro vibes?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
De Zon staat de komende weken in Kreeft: dit kan je verwachten
Sluiten