Maannomade
Maannomade Spirituality 19 jan 2021

De maandhoroscoop van januari 2021: de zon verhuist naar Waterman

Elke maand verhuist de zon naar een nieuw sterrenbeeld. Niet alleen goed nieuws voor alle jarigen die maand, maar ook voor de andere sterrenbeelden. De zon heeft namelijk niet alleen invloed op de aanmaak van vitamine D, maar ook op ons basiskarakter door hoe we ons voelen en gedragen. Nu de zon naar Waterman verhuist, ervaren we meer spice… Ongeacht je sterrenbeeld wordt ook jij een beetje Waterman de komende weken.

Modern astroloog de Maannomade geeft een update van de sterren.

Maandhoroscoop van januari 2021: zon in Waterman

Alhoewel januari en februari vaak voelen als saaie maanden, zal de zon in Waterman ze de komende maanden een stuk interessanter gaan maken. Time to break the rules. Waterman is een luchtteken en een echte denker maar niet de standaard introvert, want deze paradijsvogel kleurt juist liever buiten de lijntjes.

Ook leuk: Astro boost: alles wat je liever wél wilt weten over jouw sterrenbeeld

Als meest rebelse sterrenbeeld staat Waterman erom bekend om vaker de grenzen op te zoeken, meer te durven en om een grote dosis schijt te hebben aan de maatschappij. Niet om echt herrie te schoppen, maar wel om anderen aan het denken te zetten en om zijn eigen pad te blijven volgen. Zelf het leven te leiden en kleur te geven in plaats van mee te bewegen met de grijze massa.

Wat betekent dat voor jou?

Aangezien we de komende weken meer Watermantrekjes over gaan nemen, betekent dat we onze eigen rebelse kant gaan omarmen. Tijd om te zorgen voor ons als individu en onze eigen waarden na te streven.

Must read: Dit is waarom je je niet herkent in je sterrenbeeld

Dit is hét moment om vaker nee te zeggen op de dingen die je tegenstaan, om die felle lippenstift of kekke outfit toch naar werk te dragen (ook al is het online). Durf jezelf en je mening te uiten, hoe tegendraads het ook voelt, want je zal meer zelfvertrouwen krijgen als je volledig jezelf kan zijn. Het leven is te kort om saai gekleed te gaan, toch Waterman?

Impact van het grotere plaatje

Maar alhoewel we de komende weken meer aandacht gaan besteden aan de waarden die voor onszelf belangrijk zijn, gaan we ook kijken naar de impact die wij maken op het grotere plaatje, zoals de samenleving maar ook de wereld.

Waterman is naast rebels ook de goeddoener in de wereld die graag zijn steentje bijdraagt om niet alleen zijn eigen leven kleur te geven, maar ook juist die van anderen om hem heen.

Luister ook! Bedrock Talks: een niet-zweverig verhaal over astrologie met modern astrologe Maannomade

Sta daarom niet alleen voor jezelf op, maar ook voor de mensen om je heen. Versterk elkaar, geef vaker complimentjes en kijk hoe je vaker iemand anders kan helpen, ongeacht de grootte van je gebaar. Een post-it met bemoedigende woorden of een mooie wens kan iemands dag al maken.

De weken met de zon in Waterman zijn fijn voor mede-luchttekens Weegschaal, Waterman en Tweelingen die de mentale uitdagingen fijn vinden. Minder lekkere weken voor Vuurtekens zoals Ram, Boogschutter en Leeuw die liever praktische actie willen dan dat mentale geneuzel…

More astro vibes 

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
De maandhoroscoop van januari 2021: de zon verhuist naar Waterman
Sluiten