Maannomade
Maannomade Spirituality 21 nov 2021

Dé niet-zweverige maandhoroscoop van december: de zon in Boogschutter

Elke 4 weken komen we in een nieuwe mood dankzij de verhuizing van zon naar een nieuw sterrenbeeld, en bij elke transitie naar een nieuw sterrenbeeld nemen we allemaal nieuwe trekjes aan van het sterrenbeeld. Niet alleen leuk voor de jarigen die maand, maar ook voor onszelf! Vanaf 21 november 2021 verhuist de zon naar Boogschutter en zullen we ons allemaal een stukje avontuurlijker voelen!

Modern astroloog de Maannomade geeft een update van de sterren. 

De maandhoroscoop van december 2021 

De zon staat voor het leven, de energie die we uitstralen, onze dagelijkse mood en behoeften die we hebben. Afhankelijk van het sterrenbeeld waar ze in staat hebben we meer behoefte om tijd alleen door te brengen (zon in Schorpioen) of om juist op pad te gaan en nieuwe mensen te leren kennen (zon in Boogschutter).

Na 4 weken lang ons meer terug te hebben getrokken om van binnen te groeien, is het nu tijd om weer de weide wereld in te trekken nu de zon in een vurig sterrenbeeld staat.

Het leven is een grote speeltuin

Boogschutter is een echt vuurteken en laat zich graag door zijn hart leiden. Hij leeft echt vanuit passie en impulsiviteit waardoor hij behoorlijk flexibel is ingesteld. En positief, want waar Schorpioen ons liet nadenken over het verleden, is het juist Boogschutter die ons laat nadenken over de mogelijkheden die in de toekomst klaar liggen.

Lees ook: Astro burn in de liefde: de minder leuke kanten van je sterrenbeeld in een relatie

Met zijn passie en zijn enthousiasme is het de zon die ons nu weet op te vrolijken en laat nadenken over wat we nog willen ontdekken. Bijvoorbeeld dat nieuwe restaurantje, cursus die op je verlanglijstje stond of een verre reis die je nu eindelijk durft te boeken.

No 9 to 5 

Het gaat erom dat we in ons ‘saaie’ nine to five leven weer een nieuwe passie gaan vinden om naar uit te kijken. Niet alleen worden de donkere dagen dan minder donker, maar ook stimuleert het ons brein om vaker naar ons hart te luisteren, om niet na te denken over wat er van ons verwacht wordt, maar wat we daadwerkelijk zouden willen.

Hoe Mars je meer kan vertellen over jouw passie (ook in bed!)

Bij dat laatste komt natuurlijk naast luisteren, ook dat we voor onszelf moeten opkomen. Dankzij de overgang van zon in Boogschutter zit dat gelukkig wel goed, want we worden ook een stuk mondiger en spreken vanuit ons hart. Fijn om duidelijkheid te bieden, maar in discussies zal deze scherpe houding zeker niet altijd gewaardeerd worden…

Fijn voor andere tekens

Een heel fijn seizoen voor mede Vuurtekens, zoals Ram, Boogschutter en Leeuw. Maar een minder lekker teken voor de Luchttekens Tweelingen, Weegschaal en Waterman die de vuurenergie te heftig zullen vinden voor de tere zieltjes…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige maandhoroscoop van december: de zon in Boogschutter
Sluiten