Maannomade
Maannomade Spirituality 24 mrt 2021

De niet-zweverige maandhoroscoop van april 2021: de zon staat in Ram

Elke maand verhuist de zon naar een nieuw sterrenbeeld! Niet alleen goed nieuws voor alle jarigen die maand, maar ook voor de andere sterrenbeelden. De zon heeft namelijk niet alleen invloed op de aanmaak van vitamine D, maar ook op ons basiskarakter door hoe we ons voelen en gedragen. Met de verhuizing van de planeet met de grootste invloed op ons karakter, wordt het een maand vol passie en actie nu ze naar vurige Ram verhuist!

Dit is dé niet-zweverige maandhoroscoop van april 2021 waarin de zon naar het vurige sterrenbeeld Ram verhuist.

Maandhoroscoop van april 2021: zon in Ram

Afgelopen maand stond de zon in Vissen, waardoor we de neiging hadden ons meer terug te trekken en voelden we onze emoties een stuk sterker. Een dromerige periode waarin onze intuïtie vertelde of we op het juiste pad zaten. Maar met de transitie van zon naar vurige Ram gaan we het plan helemaal om gooien.

Nieuwe prikkels

Niet langer stil zitten, want in Ram zijn we op zoek naar actie en prikkels. Een goede periode om te gaan starten met sporten, mocht dat op je lijstje staan. Als vuurteken zal Ram ons prikkelen om aan de slag te gaan met nieuwe dingen, bijvoorbeeld het verduurzamen van je interieur of door bezig te gaan in de tuin.

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 22 t/m 28 maart: dit kan je verwachten

Het liefst start je met nieuwe projecten waarin je je volledig kan gaan storten, want Ram heeft een hekel aan het afmaken van oude eindjes terwijl er zoveel nieuwe mogelijkheden op hem liggen te wachten…

Carrière

In Coronatijd is de transitie van zon naar Ram ook een goed moment om te bedenken hoe je een onderneming kan starten naast je huidige baan. Niet alleen ligt de drempel nu dankzij Ram een stuk lager (geen uitdaging gaat ‘ie uit de weg!), ook ben je een stuk spontaner ingesteld.

Een periode waarin het voelt alsof de sky the limit is en je sterker voelt waar jouw passie ligt. Ram is namelijk niet altijd een denker, maar vooral een voeler die afgaat op intuïtie en zijn hart. Voelt iets goed, spring dan in het diepe want grote kans dat het een project is dat je veel meer plezier gaat brengen!

How to: je eigen ‘moon water’ maken (en waarom je dat wilt doen)

Alhoewel Ram voornamelijk vuur, passie en spontaniteit met zich meebrengt, kan het ook een periode zijn waarin je sneller op je teentjes getrapt bent. Met name als het gaat om argumenten kan je een stuk feller reageren dan dat je normaal gesproken zou doen.

Fijn voor de muurbloempjes die leren om hun eigen grenzen te bewaken en zichzelf uit te spreken, maar als je van nature al vurig bent, is het wel iets om bewust van te worden!

Luistertip: 🎧

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en download Bedrock's Grote Vegan Kookboek 🌿

Reageer op artikel:
De niet-zweverige maandhoroscoop van april 2021: de zon staat in Ram
Sluiten