Maannomade
Maannomade Spirituality 19 mei 2021

Maanifesteren: dit wil je weten over de maancyclus van mei 2021

De maancyclus bestaat uit twee krachtige hoogtepunten die niet alleen invloed hebben op eb en vloed, maar ook ons onderbewustzijn. De nieuwe maan is daarom het perfecte moment om bewust je intenties te zetten en visualiseren om de Law of Attraction extra kosmische kracht te geven.

Omdat we weten dat manifesteren helaas niet zo makkelijk werkt als de magische wonderlamp van Aladin, helpt de volle maan ons twee weken na de nieuwe maan. De volle maan laat ons nadenken en reflecteren over de punten waar we moeten verbeteren om alles uit onze intentie te halen. Herhalen is key!

Nieuwe maan in Stier – 11 mei

De nieuwe maan is het eerste hoogtepunt van de maancyclus en net zo krachtig als de volle maan! Als start van een nieuwe fase staat de nieuwe maan dus ook een nieuw begin waarin je alle dromen mag manifesteren. De nieuwe maan van 11 mei staat in sterrenbeeld Stier waarbij we ons focussen op de stabiliteit die we nodig hebben.

Als aards sterrenbeeld laat Stier ons tijdens de nieuwe maan nadenken over de veiligheid die we nodig hebben en hoe we zelf stabiliteit kunnen creëren. Alhoewel het natuurlijk leuk is om gelijk op wilde ideeën in te springen wanneer de mogelijkheid zich voordoet, is het juist Stier die ons tijdens de nieuwe maan laat nadenken over de risico’s die dit met zich meebrengt.

Waarom je intenties wilt zetten bij de volgende nieuwe maan

We gaan het hierbij van de veilige kant bekijken en nadenken hoe we risico’s kunnen vermijden of kunnen opvangen. Wel kan de voorzichtigheid die Stier met zich meebrengt het lastiger maken om jezelf open te stellen voor nieuwe avonturen, omdat je wellicht meer risico’s dan voordelen in kan gaan zien.

Visualiseer daarom tijdens de nieuwe maan niet alleen hoe jouw nieuwe pad eruit gaan zien, maar vooral hoe je elke hindernis kan overkomen!

Wanneer is het volle maan en wat is de invloed ervan?

Volle maan in Boogschutter – 26 mei

Waar de nieuwe maan staat voor een nieuw begin, staat de volle maan juist voor afsluiting van de periode. Een moment om te reflecteren en na te gaan waar ruimte is voor verbetering. De volle maan van 26 mei staat in Boogschutter, een passievol sterrenbeeld dat ons laat nadenken over hoe we ons open hebben gesteld voor de mogelijkheden die op ons pad zijn gekomen.

Waar de nieuwe maan in Stier ons laat nadenken over voorzichtig zijn, is het juist de volle maan in Boogschutter die ons laat reflecteren hoe we onze eigen manifestatie in de weg zitten door geen risico te nemen om onze passie achter na te gaan. Als echte avonturier is Boogschutter niet bang voor de toekomst en staat klaar om elk probleem aan te pakken en zichzelf uit te spreken.

Tuinieren volgens de fases van de maan: hoe doe je dat?

Boogschutter laat ons namelijk zien dat we niet zomaar nee moeten aannemen en best mogen strijden voor het doel dat we voor ogen hebben. Ook als dat betekent dat we anderen tegen de borst moeten stuiten….

Gebruik daarom de volle maan in Boogschutter om na te denken hoe jij jezelf meer kan open stellen om je hart daadwerkelijk te volgen om net als vurige Boogschutter voor passie te gaan!

Luistertip!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Maanifesteren: dit wil je weten over de maancyclus van mei 2021
Sluiten