Maannomade
Maannomade Spirituality 11 jun 2021

Maanifesteren: dit wil je weten over de maancyclus van juni 2021

De maancyclus bestaat uit twee krachtige hoogtepunten die niet alleen invloed hebben op eb en vloed, maar ook op ons onderbewustzijn. De nieuwe maan is daarom het perfecte moment om bewust je intenties te zetten en visualiseren om de Law of Attraction extra kosmische kracht te geven.

Omdat we weten dat manifesteren helaas niet zo makkelijk werkt als de magische wonderlamp van Aladin, helpt de volle maan ons twee weken na de nieuwe maan. De volle maan laat ons nadenken en reflecteren over de punten waar we moeten verbeteren om alles uit onze intentie te halen. Herhalen is key!

Nieuwe maan in Tweelingen – 10 juni

De nieuwe maan staat voor een nieuw begin. Een goed moment om te werken aan nieuwe gewoontes. Met de nieuwe maan in de gezellige Tweelingen is dit het moment om te werken aan je netwerk skills. Tweelingen is een sociaal en flexibel sterrenbeeld dat makkelijk contact legt met anderen en goed is in de dagelijkse koetjes en kalfjes.

Bereiken wat je wilt? Zo leer je te manifesteren wat je wilt

Niet alleen gezellig om even bij te praten, maar ook heel handig om je netwerk uit te breiden en jouw manifestatie verder te brengen. Alhoewel we vaak geneigd zijn om zelf het werk te gaan doen, kunnen anderen je een stuk verder helpen of extra inzichten geven.

Bedenk daarom tijdens de nieuwe maan wie jouw manifestatiedroom naar een hoger level kunnen tillen. Of trek de stoute schoenen aan en maak die nieuwe connecties! Wees niet bang om op nieuwe mensen af te stappen, want dankzij Tweelingen gaat het starten van nieuwe gesprekken je een stukje makkelijker…

Volle maan in Boogschutter – 24 juni

De volle maan in Boogschutter zal een vurige worden! Niet alleen omdat de maan verlicht wordt door de felle zon, maar ook door het vuurteken waar ze in staat.

Wanneer is het volle maan en wat is de invloed ervan?

Bij het manifesteren is niet alleen visualiseren belangrijk, maar ook het écht geloven in datgene dat je wilt. Ongeacht de innerlijke stemmetjes die je tegenspreken of jouw omgeving die twijfels heeft, is het belangrijk dat je blijft dromen en werken aan je manifestatie.

Dat betekent: niet alleen denken, maar ook strijden voor jouw manifestatie. Boogschutter is daarbij een teken dat perfect bij dit thema past. We kunnen hem eigenlijk wel als de manifestatiekoning zien. Niet alleen omdat Boogschutter groot droomt en altijd vertrouwen heeft in de toekomst, maar ook omdat ‘ie strijd voor datgene waar hij in gelooft. Ongeacht of hij gelijk heeft, Boogschutter is niet op zijn mondje gevallen om zijn dromen te bewaken.

De volle maan in Boogschutter is ook het perfecte moment om na te gaan waar jij je geloof in je manifestatie bent verloren. Maar: focus je vooral op hoe je het weer kan oppakken. Wat geeft je inspiratie om verder te gaan? Welke argumenten heb je om wel in je droom te geloven?

Naast een reflectiemoment is deze volle maan ook perfect om te werken aan het verkrijgen van meer kennis. Dankzij de nieuwsgierigheid van Boogschutter kan je nog meer behulpzame inzichten krijgen om je weer een stap dichter bij je doel te brengen.

Hoe je met journalling dichterbij je emoties komt (en 6 manieren om het te doen)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Maanifesteren: dit wil je weten over de maancyclus van juni 2021
Sluiten