Maannomade
Maannomade Spirituality 20 aug 2021

Dé niet-zweverige maandhoroscoop: zon verhuist naar de georganiseerde Maagd

Elke 4 weken komen we in een nieuwe mood dankzij de verhuizing van de zon naar een nieuw sterrenbeeld, en bij elke transitie naar een nieuw sterrenbeeld nemen we allemaal nieuwe trekjes aan van het sterrenbeeld. Vanaf 22 augustus 2021 staat de zon in Maagd en krijgen we eindelijk weer structuur in ons leven.

Modern astroloog de Maannomade geeft een update van de sterren!

Zon = leven

De zon staat voor het leven, de energie die we uitstralen, onze dagelijkse mood en behoeften die we hebben. Afhankelijk van het sterrenbeeld waar ze in staat hebben we meer zin om het terras onveilig te maken (zon in Leeuw in de maand juli) of om thuis de kasten te ordenen (zon in Maagd, deze maand).

Wat je geboortemaand zegt over je stemming en persoonlijkheid (volgens de wetenschap)

Nu de zon naar een zeer praktisch sterrenbeeld is verhuisd, is het gedaan met de lol die we de afgelopen maand hadden toen de zon in Leeuw stond. Het aardse sterrenbeeld Maagd zorgt ervoor dat we klaar zijn met alle drama en chaos in ons leven en klaar zijn voor de volwassen taken die op ons staan te wachten.

Vroeg opstaan is geen gek idee

Maagd is een sterrenbeeld dat lekker praktisch ingesteld is waardoor ze zich extra goed kan concentreren op alle verantwoordelijkheden die liggen te wachten toen we nog van de zon en onze vrijheid aan het genieten waren. Nu de zon in Maagd staat, hebben we meer behoefte aan orde en ritme om extra veel gedaan te krijgen.

Zie je vaak dezelfde getallen terug? Dit is de betekenis ervan

We voelen de druk dat er veel taken zijn die zijn blijven liggen en dat levert best wat stress op. En ondanks de stress, hebben we de komende weken de neiging om onze emoties te onderdrukken en de goede schijn op te houden. Als oplossing heeft Maagd voor alle lastige emoties een extra grote to-do lijst bedacht om zichzelf vooral praktisch af te leiden.

Een goed moment om dus je wekker op tijd te zetten, of zelfs te proberen om bij de beroemde 5AM club te treden door de wekker om 5u te zetten om extra productief te worden zodat je het lijstje kan afstrepen.

Leer ombuigen

Naast dat de transitie van zon naar Maagd ons de komende 4 weken meer een streber zal maken, zal ze ook de druk opdrijven die we op ons zelf leggen. Maagd is kritisch en legt de lat hoog, waardoor het eigenlijk onhaalbaar is om jezelf de voldoening te geven.

Hierdoor zal de mentale druk de komende 4 weken nog hoger zijn dan dat we de afgelopen maanden hebben ervaren, dus pas op als de stress al te hoog is. Alhoewel ik je graag zou willen zeggen dat je in deze tijden juist bewust rustig aan zou moeten doen, weet ik als astrologe ook dat de kritische energie van Maagd sterker is waardoor je juist extra stress kan krijgen.

De energie van de maan: zo werk je ermee

Plan daarom bewust een nieuwe to-do in op het gebied van sporten zoals bijvoorbeeld hardlopen oppakken of een nieuwe yoga challenge. Niet alleen is dat goed Maagd de controlfreak die haar best doet om lijstjes af te strepen, maar ook voor jouw mentale welzijn als gezonde uitlaatklep. Twee vliegen in een klap!

De komende 4 weken zullen erg fijn zijn voor mede aardse sterrenbeelden, zoals Stieren, Maagden (alvast gefeliciteerd!) en Steenbokken die wel van de aanpak houden. Vissen, Schorpioenen en Kreeften mogen de komende weken extra oppassen omdat het onderdrukken van emoties best verkeerd zou kunnen uitpakken…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige maandhoroscoop: zon verhuist naar de georganiseerde Maagd
Sluiten