Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Nieuws 17 jan 2020
Leestijd: 1 minuut

Luisteren: we waren te gast in de podcast Leven Zonder Stress

Waar we normaal gesproken anderen het hemd van het inspirerende lijf vragen, waren dit keer de rollen omgedraaid. Rosa & Lisanne waren te gast in de podcast Leven Zonder Stress van Patrick Kicken. Een podcastserie over allerlei onderwerpen omtrent gelukkig zijn.

In de podcast gaan Rosa & Lisanne in gesprek met Patrick over perfectie, Bedrock en het leven in z’n algemeen.

Luister de aflevering met Bedrock

Is de perfecte jij een utopie of een haalbaar doel? Rosa en Lisanne praten met Patrick over allerlei onderwerpen die het leven bevat. Van de druk die sociale media met zich meebrengt tot vrijheid en gelukkig zijn. Je vindt de podcast op Spotify en iTunes. Beluister ‘m direct hieronder!

Leven Zonder Stress

In zijn podcastserie gaat ex-3FM en Radio Veronica DJ in gesprek met allerlei mensen. Sinds 2011 interviewde hij meer dan 500 spirituele leraren, coaches en psychologen.

Alle lessen die hij heeft geleerd, heeft hij gebundeld in het gelijknamige boek Leven Zonder stress. Daarnaast maakt Patrick ook een andere podcast, genaamd Praten Over Bewustzijn. Hij doet dit samen met filosoof Paul Smit.

Succes: Het heeft weinig te maken met carrière en werkgeluk en dit is waarom

Patrick in Bedrock Meets

Ook leuk: wij interviewden ook Patrick over de switch in zijn carrière, spiritualiteit en non-dualisme voor onze nieuwe podcastserie Bedrock Meets. De podcast komt begin februari online, dus stay tuned.

Nog meer luisteren?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief die wij met liefde voor jou maken.

Reageer op artikel:
Luisteren: we waren te gast in de podcast Leven Zonder Stress
Sluiten