Tip! Hier vind je de lekkerste koekjes voor bij de thee of koffie

Bij Bedrock zijn we naast een bewust leven ook bezig met een gelukkig leven. En daar hoort volgens ons ook genieten van lekker eten, drinken en samenzijn bij. Daarom delen we elke vrijdag de fijnste hotspots, met een Bedrock-randje.

Ok, dit is misschien een ietwat gekke aanvulling op de lijst hotspots die we tot nu toe hebben gehad. Maar we willen toch een groot geheim onthullen. Althans, veel mensen kennen dit geheimpje al, maar eigenlijk weten niet genoeg mensen ‘m.

Want, in het Andaz hotel zit het Bluespoon restaurant en daar kun je naast heerlijke gerechten ook de lekkerste koekjes van Amsterdam krijgen. Stiekem de grootste reden waarom we daar graag neerstrijken voor een kopje koffie op de vroege ochtend.

De Bluespoon-koekjes zijn namelijk klassieke oatmeal-koekjes met grote brokken donkere chocolade en hele noten. En ze zijn groot. Dus geen zielig hapje naast de koffie, maar een koekje waar je wel even op kunt teren.

Reden genoeg dus om langs te gaan voor een kleine break, inclusief koekje. Oh ja, je kunt ze ook per vijf kopen om mee naar huis te nemen. Wij slaan alvast een stash in.

Over het Andaz Hotel & Bluespoon-restaurant

Gelegen aan de Prinsengracht is dit hotel een perfecte uitvalsbasis voor een kleine pitstop tijdens een wandeling door de binnenstad.

De stijl van de inrichting is meteen herkenbaar: de internationaal bekende Nederlandse ontwerper Marcel Wanders is duidelijk degene die de scepter heeft gezwaaid.

Hoe het Bluespoon-restaurant is? Op culy.nl staat een mooie review.

Ken je de Flamyngo-app al? Wij slaan alle Bedrock-hotspots op in de speciale Bedrock-lijst in de app. Als je die volgt blijf je up-to-date van onze favorieten.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en download Bedrock's Grote Vegan Kookboek 🌿

Reageer op artikel:
Tip! Hier vind je de lekkerste koekjes voor bij de thee of koffie
Sluiten