Josephine Kay
Josephine Kay Better World 5 sep 2016

Laten we samen ons best doen om de Wadden schoon te houden

Het frisdrankmerk Rivella nodigde Bedrock uit om de beeldschone Waddeneilanden Ameland en Schiermonnikoog te ontdekken. Waarom? Het wad is naturel, ongekunsteld en het is belangrijk dat we de natuurlijke schoonheid van de eilanden beschermen. Rivella zet zich deze zomer in om het Waddenstrand schoon te houden. Dit doen ze samen met Stichting De Noordzee, die er deze zomer voor zorgt dat het strand op alle vijf de eilanden wordt schoongemaakt.

Tot rust komen

De waddeneilanden zijn de meest geschikte plekken waar je tot rust kunt komen. Naast de frisse lucht, ongerepte natuur, mooie stranden én het prachtige uitzicht op de woeste zee, kun je deelnemen aan verschillende activiteiten om nóg dichter bij de natuur te staan.

Met z’n tweeen reisden we af naar Ameland. Het contact met de natuur begint al op de boot. Met een goede harde wind ben je aan boord omringd door de zee, as far as the eye can see. Wat we nog meer deden? Bekijk hieronder de eerste video die vastlegt hoe we op ontdekkingsreis over de eilanden, op zoek naar de natuurlijke schoonheid van de Wadden, gingen.

Op ontdekkingsreis

Hoe beleef je de Wadden nou het beste? Door te gaan Waddenhoppen van eiland naar eiland. Volgende week delen we de 10 mooiste plekken die je volgens ons het beste kunt bezoeken om ultiem tot rust te komen en te genieten van de ongerepte natuur. Én worden deel 2 en 3 van de videoserie gepubliceerd. Want, een kalme geest zorgt voor een gelukkig mens.

Over Rivella en Waddenhoppen

Rivella wil deze zomer laten zien hoe ongerept de Wadden zijn en hoe belangrijk het is om dit mooiste stukje Nederland te behouden. Daarom maakt Rivella samen met Josephine van Bedrock een reis over de vijf eilanden om de meest pure stukjes Wadden in kaart te brengen. Daarnaast werkt Rivella samen met Stichting De Noordzee om het strand van de vijf eilanden schoon te houden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Laten we samen ons best doen om de Wadden schoon te houden
Sluiten