Maaike Kooijman
Maaike Kooijman Voeding 6 sep 2018
Leestijd: 2 minuten

Konijnenvoer in Arnhem heeft de beste naam óóit voor een vegan restaurant (en het is nog lekker ook)

Bij Bedrock zijn we niet alleen bezig met bewust leven, maar ook met een gelukkig leven. En daar hoort volgens ons ook genieten van lekker eten, drinken en samenzijn bij. Daarom delen we regelmatig de fijnste hotspots met een Bedrock-randje. Ruim een maand geleden opende in Arnhem bijvoorbeeld Konijnenvoer – de beste naam óóit voor een veganistisch restaurant.

Immers, bij plantaardig eten denken mensen aan wortels. En sla. En andere dingen die konijnen eten (ik heb geen konijnen, dus ik weet er niet veel van). Kortom, je hebt ongetwijfeld weleens te horen gekregen dat je vast alleen ‘konijnenvoer’ eet als veganist – maar gelukkig weet je zelf dat er veel meer is dan dat. En dat weten ze bij Konijnenvoer ook. Lekker dat het was!

Het menu bij Konijnenvoer in Arnhem

Het thema van het menu wisselt elke vijf week. Werd er afgetrapt met een Italiaans menu (de kok heeft ook Italiaanse roots), nu staat de kaart vol Aziatische gerechten. Als voorgerecht bestelden we bijvoorbeeld sate, Peking-pannenkoekjes en loempia’s, als hoofdgerecht een geweldige vegan pad thai en gado gado.

De nagerechten zijn niet per se Aziatisch, maar wél heel lekker. Je kunt bijvoorbeeld een extravagante ‘5 dollar milkshake’ bestellen, net als in ‘Pulp Fiction’. En o ja, we hebben vernomen dat één van de volgende menu’s sowieso vol fastfood staat (denk: vegan kapsalon en burgers).

Konijnenvoer Arnhem vegan restaurant 2

Alles weten over veganisme en lekkere restaurants? Lees onze ultieme guide naar een veganistische levensstijl

De gerechten zijn allemaal hartstikke toegankelijk voor zowel veganisten als vleeseters, en het gezelschap in het gezellige restaurantje is dan ook gemengd. Mocht je ingrediënten of gerechten niet begrijpen, dan legt het enthousiaste personeel (of de jonge eigenaren zelf) je die met liefde uit.

Dus ben je in de buurt van Arnhem? Dan is dit eerste vegan restaurant in de stad dé plek waar je moet zijn!

Het adres van Konijnenvoer in Arnhem

Apeldoornsestraat 4
6828 AB Arnhem

Konijnenvoer is geopend op vrijdag t/m maandag van 15 tot 23 uur. Let wel even op dat je van tevoren reserveert; het restaurant is bijna altijd volgeboekt.

 Meer vegan hotspots

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Konijnenvoer in Arnhem heeft de beste naam óóit voor een vegan restaurant (en het is nog lekker ook)
Sluiten