Yes: deze gezonde online supermarkt komt nu ook naar Nederland

Bij Bedrock schrijven we maar al te vaak over het belang van een gezond en duurzaam eetpatroon. Ook wij weten echter als geen ander dat het niet altijd makkelijk is om daadwerkelijk gezond te eten. Des te blijer zijn we dan ook met het nieuws dat de gezonde online supermarkt Kazidomi naar Nederland komt!

De één vindt het te duur, de ander wordt in de supermarkt verleid door ongezond eten en de ander heeft geen inspiratie. Gezond en duurzaam eten is (helaas) lang niet altijd zo eenvoudig als het lijkt. Dat is niet zo gek met een voedingsindustrie die maar al te graag inspeelt op de verslavende werking van suiker en zó veel nieuwe dieethypes dat je het bos door de bomen niet meer ziet.

Een nieuwe gezonde online supermarkt

Gelukkig zijn er ook positieve trends in ons voedsellandschap, trends die wij maar al te graag opvolgen. Dat de online webshop Kazidomi nu ook naar Nederland komt, is zo’n nieuwtje waar we blij van worden. De webshop veroverde al eerder de harten van de Belgische en Franse markt (maar is actief in heel Europa), en komt vanaf nu dus ook eindelijk bij ons. Nog niet bekend met Kazidomi? We lichten het concept even toe.

Kazidomi’s missie is eenvoudig: een gezonde levensstijl voordelig en gemakkelijk maken. Je leest het goed: in de eerste plaats moet gezonde voeding dus voordelig zijn en mag de prijs geen drempel vormen. Dat is een groot contrast met gezonde producten die vaak de duurste van het hele winkelrek zijn.

Besparingsgarantie (!) en online community van experts

De prijssetting van Kazidomi is dan ook wat de webshop zo bijzonder maakt. Je betaalt 100 euro per jaar voor een lidmaatschap en daarmee krijg je 20 tot 50 procent korting op alle producten. Bovendien garandeert Kazidomi aan het eind van het jaar dat je niet meer betaalt dan wat je bespaart. Zo wel, dan betaalt Kazidomi het verschil terug. Cool, toch?

Dit vind je vast ook interessant: Hoe praat je tegen je kinderen over eten om een gezond lichaamsbeeld te stimuleren?

Daarnaast mag je er bij Kazidomi vanuit gaan dat de producten die je bestelt, ook écht gezond zijn. De producten zijn namelijk zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd door diëtisten, dokters en gezondheidsexperts. Het assortiment bevat naast een grote reeks voedingsproducten ook beauty, sport, onderhoud, schoon- en babyartikelen aan. Een online community waarin advies en de recepten van de experts gedeeld wordt, krijg je er gratis bij!

De healthy supermarkt hoopt zo de drempel te verlagen om over te stappen op een gezond en duurzaam eetpatroon. Het handige aan de website is dat filters op de website snel een overzicht bieden van de beschikbare producten voor mensen met bepaalde dieetwensen. De CEO is zelf lactoseintolerant en uit eigen ervaring weet ze hoe lastig het was om makkelijk en betaalbaar producten te vinden. Tot nu dus, door haar eigen webshop op te starten. Wat een initiatief!

Toegegeven: de naam klinkt hartstikke onbekend, maar daar is een logische verklaring voor. De oprichters wilden iets creëren dat gemakkelijk moest zijn voor thuis. “Boodschappen doen zoals thuis”. Het is geïnspireerd op het Latijnse “Quasi Domi” en wat “comme chez soi” of in het nederlands “zoals thuis” wilt zeggen.

Bekijk het hele assortiment op Kazidomi.nl

Luister nu ook naar Bedrock

Ben je – net als wij – op zoek naar geluk en probeer je je quarterlifecrisis zonder al te veel kleedscheuren door te komen? Dan is onze podcast Bedrock Talks een perfecte match voor jou! Rosa en Lisanne interviewen in de eerste aflevering expert en gelukspsycholoog Josje Smeets.

Spoiler: ze vertelt waar geluk allemaal mee samenhangt en wat je vooral wel en níét wilt doen. Luister je mee?

Tip: Luister en volg Bedrock Talks via Spotify en iTunes & Apple Podcasts!

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
Yes: deze gezonde online supermarkt komt nu ook naar Nederland
Sluiten