Jeroen van Lokven
Jeroen van Lokven Mind 2 dec 2020

7 x de meest mindful journals en kalenders van 2021

Het is inmiddels alweer bijna 2021. Dat betekent dat onze oude agenda’s, kalenders en journals weer vol zitten en dat het weer hoog tijd wordt voor een nieuwe. Wat voor één wordt het dit jaar? Wij helpen je graag met die keuze want er zijn heel wat bijzondere journals met een bewust tintje op de markt gekomen.

Dit zijn 7 van onze favoriete journals en kalender van 2021:

Slow Calendar

Meer in het hier-en-nu leven, minder gehaast door het leven gaan en minder piekeren over de toekomst. Met de Slow Calendar moet dat haast wel goed komen. Op een mindful manier kan deze kalender je helpen te vertragen en in je natuurlijke flow te komen.

Elke maand krijgt zijn eigen thema op basis van de energetische seizoenen, 5 elementen en de nieuwe maan. Vanuit die basis worden wijsheden gegeven die precies bij elk moment horen.

SuccesPlanner

Een goed overzicht brengt rust en inzicht. De SuccesPlanner combineert je persoonlijke en professionele agenda en geeft ruimte aan al je gedachten. De planner laat je nadenken over wat je écht wil en helpt je om hierin concreter te worden.

Het is een combinatie van een handige planner en een werkboek om te groeien op professioneel en persoonlijk vlak.

The Sanny Side Up Planner

Dromen hebben we allemaal. Maar hoe zorg je ervoor dat die dromen niet in je hoofd blijven zitten? Hoe zet je die dromen om in werkelijkheid?

Met The Sanny Side Up Planner van geluksvlogger Sanny Verhoeven werk je concreet aan deze plannen. Je wordt begeleid om je grootste dromen op te delen in kleinere stukken. Per stukje kun je er dan mee aan de slag, zodat je dromen meer worden dan alleen dromen.

De Selfcare Journal

De Selfcare Journal van Rock Your World is er speciaal voor iedereen die self-care belangrijk vindt, maar nog wel wat begeleiding hierin zoekt. De agenda laat je focussen op de binnenwereld, in plaats van de drukke wereld van buitenaf.

De Selfcare Journal is een tool om een dagelijkse routine te vormen van rust en balans.

De Moon Calendar

Rock Your World heeft ook mooie Maankalender gemaakt. de kalender geeft een fijn overzicht van alle volle manen, nieuwe manen en fases daartussen.

Must read: Een volle maan ritueel om alles uit de kracht van de maan te halen

Moon Planner

Als je liever een uitgebreider overzicht hebt van de maan is deze Moon Planner misschien wellicht iets voor jou. Deze agenda helpt je om je ritme aan te passen op de stand van de maan. Zo kan de maan je op een positieve manier beïnvloeden.

Mindful Kompas Journal

De Journal van Mindful Kompas helpt je richting te geven aan een hectisch leven vol stress en prikkels. Doormiddel van 60 ‘doe-opdrachten’ en meer dan 100 pagina’s aan inspiratie helpt deze journal je bij het vinden van rust.

Lees ook: Kerst tijdens corona: hoe kun je de feestdagen toch een beetje vieren?

Met deze journals, kalenders en agenda’s maak je van 2021 een top jaar.

Lees meer:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
7 x de meest mindful journals en kalenders van 2021
Sluiten