Maannomade
Maannomade Spirituality 30 dec 2019

TADA: dit is dé niet-zweverige jaarhoroscoop van 2020

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Carrière

In oktober kan Mercurius retrograde je laten twijfelen aan je eigen waarde of je het allemaal wel aankan. Hierdoor wordt het extra lastig om nieuwe projecten van de grond te krijgen. Weet dat je goed bent in wat je doet, want jouw kracht ligt in de oneindige inspiratie die jij hebt, ook als het even minder gaat.

Pas op voor extra frustraties die dit met zich mee brengt en ga vooral even een rondje lopen als je merkt dat het je teveel wordt!

Liefde

2020 wordt een jaar om te werken aan de diepere connecties rondom liefde en relaties. Door de invloed van zowel en Uranus als Neptunus kan het een interessant jaar gaan worden…

Uranus is de planeet van veranderingen en kan je het hele jaar gaan laten nadenken over veranderingen die plaats moeten vinden en zorgen voor een stroomversnelling aan keuzes die gemaakt moeten worden. Het is een begin van veranderingen die niet altijd makkelijk zullen zijn, maar wel die je verder gaan helpen.

Daarnaast helpt mysterieuze planeet Neptunus om dieper na te denken over de relaties in je leven en de betekenissen die deze met zich mee brengen. Als Schorpioen ben jij al een stevige nadenker, maar Neptunus zal hierbij de focus vergroten. Verlies jezelf niet in je gedachten Schorpioen en blijf praten over de gedachten die opborrelen. Jezelf en jouw gedachten openstellen is één van de belangrijkste eigenschappen om dit jaar aan te werken.

Deze gevoelens worden versterkt door Saturnus die je van maart tot juli en na december laten zien dat er hard gewerkt moet worden om de familiebanden en fundatie sterk te houden. Familie is altijd aanwezig maar ook deze relaties vereisen werk en aandacht!

Alsof dat niet het enige is laat Venus retrograde in mei je ook zien dat intimiteit met anderen niet altijd makkelijk is. Je wilt graag sterke connecties, maar kan nu het gevoel hebben dat deze connecties verwateren. Probeer je intense drang naar connecties los te laten en weet dat ‘what meant to be is’ ook zal blijven.

De komst van Jupiter in december op het gebied van familie helpt om de relaties meer op rolletjes te laten lopen. Jouw harde werken en aandacht worden beloond en zullen je meer rust gaan geven.

Gezondheid en self-care

Je bent een denker Schorpioen en dit jaar zal je zeker nog meer aan het denken zetten dan al je gewend bent. Ga in 2020 ook op zoek naar sporten of activiteiten die helpen om je hoofd even tijdelijk uit te zetten. Activiteiten waarbij je niet hoeft na te denken maar waarbij je negatieve energie kan kwijtraken.

Zeker met de retrograde periode van Mars in september kan het wat verhitter voelen dan normaal. En dat komt zeker niet door de zomerse hitte. Met de invloed van Mars op het gebied van gezondheid en healthy routines kan je extra struggles verwachten om goed voor jezelf te zorgen waarbij flink wat frustratie om de hoek kan kijken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
TADA: dit is dé niet-zweverige jaarhoroscoop van 2020
Sluiten