Maannomade
Maannomade Spirituality 30 dec 2019

TADA: dit is dé niet-zweverige jaarhoroscoop van 2020

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Carrière

Op het gebied van carrière zal 2020 je een paar hobbels gaan geven. Dat start direct in januari tijdens de maaneclips bij volle maan.

Door de extra verhoogde maanenergie merk je dat je onbewust tegen dingen aanloopt op je werk en die dingen krijgen nu juist extra aandacht. Weet dat maaneclipsen goede momenten zijn om oude shit af te sluiten, dus gebruik de maanenergie om extra aandacht te geven aan de problemen zodat je deze los kan laten!

Gelukkig helpt de zoneclips je weer een stukje verder met nieuwe intenties die op deze dag (met de nieuwe maan), extra energie krijgen. Het is fijne positieve energie die je verder zal helpen, misschien zullen er extra taken of verantwoordelijkheden op je pad kunnen komen!

Maar de Mercurius retrograde in juni zal je carrière een beetje gaan tegenwerken. Het kan lastiger zijn om problemen te analyseren of om projecten en verhalen uit je hoofd te krijgen. Je kan het gevoel krijgen jezelf tegen te werken en niet lekker in je vel zitten. Een goed moment om het rustiger aan te doen en één project tegelijk aan te pakken.

In september gooit Mars extra olie op het vuur met zijn retrograde-periode op het gebied van zakelijke relaties en je collega’s. Het kan lastig zijn om te netwerken maar ook om je geduld te bewaren. Jij bent meestal de positiviteit zelve, maar deze periode zal je extra uitdagen om impulsiviteit te bewaren.

Liefde

Op gebied van liefde wordt het een pittig jaar, Weegschaal. Waar je altijd de vrede bewaart en de rots in de branding bent, wordt het je dit jaar niet makkelijk gemaakt.

Pluto heeft dit hele jaar een fikse invloed op de relatie met je familie en gezin en kan zorgen voor gekke veranderingen. Het gaat waarschijnlijk niet zoals je plant, maar weet dat Pluto elke verandering met een reden teweeg brengt. Later ben je hem dankbaar!

Tot december zorgt Jupiter op hetzelfde gebied wel voor nieuwe mogelijkheden en kansen die je gegund worden. Een periode om je open te stellen voor nieuwe familieleden of partners die mee gebracht worden. Met jouw warme hart zal dat zeker goed komen, ook al moet je wellicht over een drempel.

Gelukkig helpt Saturnus je van maart tot juli en na december weer om te werken aan de familiaire relaties door middel van hard werken en extra tijd en aandacht.

Familie is een altijd constante factor die je gemakkelijk voor lief neemt. Deze periode is een goede periode om extra momenten samen in te plannen om te zorgen dat de fundatie goed blijft.

De retrograde-periode van Mars in september gooit extra olie op het vuur waardoor frustraties rondom je relaties om hoog borrelen. Het gaat niet altijd zoals je het graag wilt en juist door te veel vast te houden aan wat jij wilt, kom je een aantal flinke muren tegen.

Dit is in strijd met jouw normale kalme karakter, het kan daardoor niet je beste periode worden.

Gezondheid en self-care

Qua gezondheid wordt het een rustig jaar. Je weet over het algemeen vrij goed de balans tussen werk en privé te behouden en dat is zeker met de storm aan verassingen op het gebied van liefde en relatie erg welkom.

Blijf praten en communiceren want dat is de basis om jezelf te uiten. Je cijfert jezelf soms makkelijk weg maar weet dat het belangrijk is om niet alleen voor vrede voor anderen, maar ook vrede voor jezelf te zorgen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
TADA: dit is dé niet-zweverige jaarhoroscoop van 2020
Sluiten