Maannomade
Maannomade Spirituality 30 dec 2019

TADA: dit is dé niet-zweverige jaarhoroscoop van 2020

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Carrière

Met jouw discipline en de fijne cosmos-energieën dit jaar wordt het qua carrière geen spannend jaar. De retrograde-periode van Mercurius zal in februari zorgen voor wat miscommunicatie met je collega’s of zakelijke relaties, maar ook rondom het denkproces.

Gebruik deze periode om een stapje terug te doen en tijd te investeren in communicatie door het voeren van directe gesprekken in plaats van het sturen van emails. Neem de tijd om je gedachten te ordenen, want ordenen is jouw sterke punt!

In mei kan je wat storing verwachten op het gebied van carrière door de Venus retrograde. Het kan voelen alsof je een connectie mist met het werk dat je doet, maar ook het gevoel hebben dat je niet verder kan groeien. Geef dit aan bij je collega’s maar ook bij je manager.

Waar loop je tegenaan en wat heb je nodig om door dit plafond te breken?

Liefde

In februari word je door Mercurius extra uitgedaagd om te werken aan de communicatie in je relaties, niet alleen je zakelijke relaties maar ook de relaties met de lieve mensen om je heen. Het kan hierdoor extra lastig zijn om liefde te uiten, maar ook om te uiten wat anderen voor jou betekenen.

Het kan je daarnaast het gevoel geven dat er iets is wat niet lekker zit, maar waarvan het lastig is om te ontdekken wát er nou niet lekker zit.

Gebruik deze periode om niet alleen op Valentijnsdag de liefde te vieren, maar om elke dag extra aandacht te besteden aan de mensen die dichtbij je staan.

De maaneclips in juni zorgt voor extra aandacht tijdens de volle maan voor het afsluiten van oude hoofdstukken op het gebied van je familie en fundatie. Het leven is nooit een makkelijke reis en ook rondom je familie kan je een aantal negatieve ervaringen hebben gehad. De maaneclips in juni zal hier extra licht op schijnen en helpt je daarbij verder om dit hoofdstuk achter je te laten.

Het afsluiten van bepaalde hoofdstukken kan ook druk geven op de relaties binnen de familie. Dit maakt het extra lastig maar weet dat je leven nog in volle bloei staat. Zorg dat de relaties je verder helpen, ongeacht of dit gaat om vrienden of familie.

Gezondheid en self-care

Jij en je perfectionisme kunnen een winning team zijn, maar is ook een grote valkuil voor je mentale gezondheid. Dit jaar wordt dit enkele malen extra onder aandacht gebracht.

Van maart tot juni en weer in december laat Saturnus je zien dat je op het gebied van gezondheid en goede gewoontes nog veel te leren hebt.

De druk van de discipline die Saturnus met zich meebrengt, matcht niet lekker met de discipline die jij van nature al hebt. Weet dat het belangrijk is om de teugels ook te laten vieren wanneer het niet gaat zoals je dit verwacht. Er zijn momenten van hard werken maar ook momenten nodig om te rusten en te herstellen van de berg werk die je hebt verzet. Luister naar je lichaam, want deze geeft zoveel signalen af.

Zeker met de Mercurius retrograde in oktober kan de mentale zorg extra hulp gebruiken. Onzekerheid ligt op de loer maar ook het gevoel alsof je niks uit je vingers krijgt. Pas op voor de frustraties die dit met zich mee brengt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
TADA: dit is dé niet-zweverige jaarhoroscoop van 2020
Sluiten