Maannomade
Maannomade Spirituality 30 dec 2019

TADA: dit is dé niet-zweverige jaarhoroscoop van 2020

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Carrière

2020 wordt op het gebied van carrière een fijn jaar voor je. Zeker met Saturnus, Jupiter en Pluto krijgt je carrière een extra zetje. Wel zal Uranus in het gebied van carrière je uitdagen om te kijken naar veranderingen, want zodra het saai wordt ben je weg…

Van maart tot juli ga je lekker op het gebied van samenwerkingen, één van je sterke punten! Saturnus helpt je hier extra bij door een boost aan discipline en hard werken om meer te halen uit de samenwerkingen in die periode.

Je staat graag in spotlight maar in deze periode leer je dat ook samenwerken erg satisfying kan zijn.

Na juli zorgt de transitie van retrograde Saturnus voor wat problemen op het gebied van orde en organisatie. Dat is zeker niet jouw sterke punt, want je kan soms vrij chaotisch zijn. Ordenen is een pittige klus maar maakt het je wel veel makkelijker om je te gaan focussen op de dingen die af moeten.

Liefde

Leeuw, je houdt van aandacht maar geeft dit ook in volle overgave aan de mensen om je heen. In februari maakt Mercurius retrograde het je niet te makkelijk om de connecties te onderhouden. Het kan lastig zijn om de intimiteit die je had, te blijven ervaren of om juist intiem met anderen te zijn.

Blijf bouwen aan de connectie maar ook durf ook jezelf uit te spreken. Niet alleen wat goed gaat, maar ook wat niet goed gaat en waar je onzekerheid ervaart.

Van maart tot juli en na december herinnert Saturnus je eraan dat het belangrijk is om voor elke relatie hard te werken. Je liefdesleven is soms vrij chaotisch maar weet dat elke relatie veel input vereist. Niet alleen aandacht en liefde ontvangen, maar deze ook geven aan de mensen die je lief hebt.

Venus retrograde in mei kan extra verwarring zaaien in de vriendschappelijke relaties die je hebt. Niet is wat het lijkt tijdens retrograde, dus ga niet te snel overstag….

Gezondheid en self-care

In juni helpt de Mercurius retrograde je om te werken aan de emotionele bagage die je onder je glimlach verbergt. Retrogrades kunnen je het gevoel geven dat je tegen gewerkt wordt, maar gebruik juist deze periode om te werken aan de problemen die op komen.

Weet dat niet alles met flaire weg te verdoezelen valt, dus plan extra meditaties of wat fijne yogasessies in. Of misschien koffiedates met de lieve mensen om je heen om jouw onzekerheden te bespreken. Weet dat iedereen die heeft.

Qua fysieke gezondheid is het een fijn jaar door de hulp van Jupiter op dit gebied. Het leven en je gezondheid lachen je toe en je staat altijd open voor nieuwe routines of gezonde gewoonten.

Saturnus laat je wel van juli tot december wel extra zien dat gezondheid niet zomaar komt maar ook aandacht en discipline vereist. Niet alleen een eenmalig detoxje of dieetje, maar consistent werken aan gezond en puur eten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
TADA: dit is dé niet-zweverige jaarhoroscoop van 2020
Sluiten