Maannomade
Maannomade Spirituality 30 dec 2019

TADA: dit is dé niet-zweverige jaarhoroscoop van 2020

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Carrière

Saturnus, de planeet van discipline en orde heeft tot juli invloed op onder andere jouw geld en je investeringen. Je bent van orde en voldoende spaargeld, maar Saturnus laat je zien dat je je geld voor je kan laten werken.

Ga kijken voor mogelijkheden om te beleggen of kijk naar andere mogelijkheden om je geld in te zetten. Beleggen en investeren is echt niet alleen maar voor saaie mannen in pak. Mede door de invloed van Jupiter wordt jouw generositeit geboost. Goed doet, goed ontmoet…

Je kan bijvoorbeeld ook gaan investeren in duurzame startups, zo wordt niet alleen jij maar ook andere gemeenschappen geboost!

Pluto zal je dit jaar scherp houden op het gebied van de samenwerkingen die je aan gaat. Sta open voor nieuwe samenwerkingen en durf ook dingen uit handen te geven. Deze veranderingen kunnen eng voelen, maar juist door buiten je comfortzone te kijken, ligt er nog veel moois in het verschiet.

In september kan je extra wrijvingen verwachten door de invloed van Mars retrograde op het gebied van organisatie en carrière. Dit kan zorgen voor pittige discussies op de werkvloer, zeker met de vurige energie van Mars. Het kan voelen alsof je niet vooruit komt en wordt tegengehouden door anderen om je heen.

Neem vooral een stapje terug om te kijken naar het grotere plaatje. Wat houdt je tegen?

Liefde

De invloed van Pluto op jouw relaties zal niet alleen maar invloed hebben op zakelijke relaties, maar ook de persoonlijke relaties. 2020 zal een jaar worden waarin niets is wat het lijkt en waar je flinke veranderingen kan verwachten.

Relaties die je al jaren hebt, kunnen best eens niet meer gaan werken. Blijf niet bij het oude omdat het vertrouwd voelt terwijl het je alleen maar tegenwerkt. Want er zijn nog zoveel meer relaties waar je in kan investeren om veel meer liefde en warmte uit te halen.

Zeker met de invloed van Jupiter die extra generositeit geeft aan de relaties om je heen. Jupiter doet goed en zorgt voor extra positieve energie dit jaar om nieuwe mensen te ontmoeten. Stel je open!

Oktober kan weleens een lastige maand worden op het gebied van romantiek door de invloed van Mercurius retrograde. Je bent praktisch ingesteld, maar romantiek komt vanuit het hart en niet alleen maar omdat het handig is…

Gezondheid en self-care

Belangrijke momenten vier je graag óf vergeet je graag door deze te combineren met lekker eten en alcohol op zijn tijd. Weet dat emoties wegeten een grote valkuil van je is.

In juni wordt je door de maaneclips extra herinnerd aan de slechte habits die je er soms op nahoudt. Zorgen voor jezelf is belangrijk en dat vergeet je nog weleens door je praktische instelling. Gun jezelf wat meer rust om tijdens de maaneclips om na te gaan hoe je meer aan je gezondheid kan werken en zorg dat de volle maanenergie je helpt om dit los te laten!

Gelukkig helpt de zoneclips in december voor extra positieve energie om jouw gezonde habits vast te houden. De nieuwe maanenergie van zo’n zoneclips helpt je een extra handje om vol te houden, maar ook om nieuwe habits te starten. Net op tijd voor de feestdagen die er aan komen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
TADA: dit is dé niet-zweverige jaarhoroscoop van 2020
Sluiten