Maannomade
Maannomade Spirituality 30 dec 2019

TADA: dit is dé niet-zweverige jaarhoroscoop van 2020

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Carrière

Tweelingen, serieuze zaken zijn niet altijd jouw ding en dit jaar zal het helaas extra nadruk krijgen. In februari starten we het jaar met een opschudding door de retrograde-periode van Mercurius op jouw carrièregebied. Je wordt genoodzaakt om na te denken over de positie waar je staat. Heb je nog een connectie met het bedrijf en de collega’s? Is dit jouw carrièrepad?

Veel vragen komen op, maar weet dat je niet direct een beslissing hoeft te maken. Je bent al een twijfelkont en aan overhaaste beslissingen heeft niemand wat. Ga vooral praten met de dierbare mensen om je heen. Zij kennen jou het beste!

Zowel de retrograde van Mars in september als die van Mercurius in oktober maken het geen makkelijke maanden. Beide planeten brengen extra invloed op jouw carrièregebied en de samenwerkingen die je aangaat. Het kan extra lastig zijn om je te uiten in het werk dat je doet en de connectie met collega’s kan extra op de proef gesteld worden.

Je bent al vrij gevoelig voor stress dus dit zullen niet de makkelijke maanden gaan worden. Mocht je soepel zijn qua vakantiedagen, plan dan zeker in deze periode een lange vakantie in. Soms mag je best wel wat dingen ontwijken om weer tot rust te komen.

Liefde

Met jouw charme en vlotte praatjes ben je overal een welkome gast. Dit jaar zal je gaan werken aan de intimiteit naar relaties toe, maar ook naar jezelf. Je bent een charmeur met vlotte babbels, maar ook zo veranderlijk als het weer. Ware connecties kunnen je soms bang maken om diepe verbindingen aan te gaan, waardoor je geneigd bent dit snel af te kappen.

Dit jaar zorgen zowel Saturnus, Jupiter als Pluto voor extra druk om te werken aan de relaties die je aangaat of aan bent gegaan. En dit zijn niet de 3 kleinste planeten in de cosmos… Tijd om te werken aan connecties en intimiteit!

Ga voor de ware connectie en als het je bang maakt als het te dichtbij komt, vlucht dan niet. Het tegenkomen van fijne partners die je dichtbij het hart staan ,is ook eng omdat je wordt gedwongen om jezelf open te stellen.

Ook op het gebied van seksuele connectie valt dit jaar veel te halen. Intimiteit is naast mentale connecties ook belangrijk voor het aangaan van fysieke connecties. Stel jezelf open maar blijf je eigen grenzen bewaken. Met jouw nieuwsgierigheid wil je graag dingen uitproberen (wat natuurlijk erg fijn kan zijn), maar blijf luisteren naar zowel je lichaam als je verstand.

De maaneclips in juni kan extra druk leggen op de emoties van de liefde en relaties om je heen. Een periode om afscheid te nemen van oude hoofdstukken en de emotionele bagage die je meezeult.

Zeg dag tegen toxische relaties en block deze van alle social media die je hebt. Het verleden moet je niet meenemen, zeker als dat je tegenhoudt om nieuwe connecties aan te gaan. De zoneclips in december zal je helpen om je weer open te stellen, dus zorg dat je voor die tijd hebt gewerkt aan een stukje heling.

Gezondheid en self-care

Op het gebied van self-care, diëten en foodtrends is er zoveel te vinden, wat het lastig is om het bij één plan te houden. Weet dat je gezondheid belangrijk is en zeker niet iets is om te onderschatten. Niet alleen je lichamelijke gezondheid maar ook je mentale gezondheid.

Het wordt niet een jaar zonder hobbels dus leer om ook aandacht aan jezelf te besteden. Zorg voor gezond eten in huis, leer te mealpreppen en plan vooral ook wat extra vrije dagen en vakanties in.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
TADA: dit is dé niet-zweverige jaarhoroscoop van 2020
Sluiten