Maannomade
Maannomade Spirituality 30 dec 2019

TADA: dit is dé niet-zweverige jaarhoroscoop van 2020

Stier (20 april t/m 20 mei)

Carrière

Stier, jij bent eigenlijk altijd lekker bezig. Je weet wat jouw doel is en zal die ook altijd op elke onmogelijke manier kunnen behalen. Ook dit jaar houden we dezelfde koers aan maar dwingen meerdere planeten om nou eindelijk eens risico’s te nemen.

Eén van de boosdoeners is Pluto die dit jaar druk uitoefent op jouw carrière. Hoe koppig je ook bent, Pluto is nou eenmaal de planeet van transformatie en afronding en doet dit zeker niet met beleid. Daarnaast zet Jupiter tot december nog wat extra druk om je uit je comfortzone te helpen.

Positief nieuws: van maart tot juli zorgt de aanwezigheid van Saturnus in Waterman voor een extra boost rond de samenwerkingen die je aangaat. Je bent meestal meer op de achtergrond, maar durf tijdens samenwerkingen ook jezelf meer op de voorgrond te plaatsen.

De transitie van Saturnus in zijn retrograde periode zorgt ervoor dat je in juli meer last kan krijgen van de stabiliteit die je altijd zoekt en jouw koppigheid. Je wordt gedwongen om uit je comfortzone te komen, maar vindt dit erg lastig. Weet dat risico’s nemen niet alleen maar eng is, maar er ook voor kunnen zorgen dat je verder komt, nieuwe mensen en ideeën leert kennen en op nieuwe paden kunt komen.

Vanaf september is de retrograde periode van zowel Saturnus als Jupiter weer over en durf je eindelijk langzaam risicovolle stapjes te nemen en op zoek te gaan naar verbreding.

Positieve vibes komen jouw kant op en de druk die je ervaarde lost zich vanzelf op. Alle ervaringen die je in die periode hebt opgedaan, zullen met de transitie van Saturnus naar Waterman in december weer tot bloei komen en word je getriggerd om hard aan de slag te gaan.

Des te meer door de invloed van Jupiter die die maand extra geluk, optimisme en generositeit op je af stuurt. Knallen maar!

Liefde

Met jouw energie ben je mega trouw. Je gaat voor serieuze relaties die je stabiliteit geven maar ook fijne comfort en je weten te verwennen.

In mei wordt jouw zelfvertrouwen op de proef gesteld door de invloed van Venus retrograde. Van jezelf houden is een ontzettend onderschatte factor, want hoe kan je van anderen houden als je niet van jezelf houdt?

In oktober zorgt de retrograde van Mercurius in jouw relatiegebied voor extra wrijving. Pas op voor miscommunicatie en denk goed na voordat je praat. Woorden zijn snel uitgesproken, maar de indruk die ze achter laten zijn soms lastig uit te wissen…

Gezondheid en self-care

Stier, sporten en diëten is niet jouw ding, maar met jouw liefde voor alles wat lekker is, is dat wél erg belangrijk. Blijf in beweging! Naast je fysieke staat is het ook belangrijk om je mentale staat niet te vergeten, één die je soms een beetje achter wegen laat.

De retrograde van Mars in september zal de dingen die je liever weg stopt extra aandacht geven. Een goede periode om het rustiger aan te doen, extra tijd te besteden aan mindfullness want het is belangrijk om te weten wat er onder jouw oppervlak speelt. Zeker met de vurige energie van Mars valt hier niet onder uit te komen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
TADA: dit is dé niet-zweverige jaarhoroscoop van 2020
Sluiten