Maannomade
Maannomade Spirituality 30 dec 2019

TADA: dit is dé niet-zweverige jaarhoroscoop van 2020

Ram (20 maart t/m 19 april)

Carrière

Ram, met jouw motivatie en vuur sta je altijd in de startblokken. Ook in 2020 worden geen grote beren op je pad verwacht. Zeker met Jupiter die fijne positieve energie op het gebied van carrière naar je toestraalt.

Vanaf maart zorgt de aanwezigheid van Saturnus in collegiale sterrenbeeld Waterman voor focus op samen hard werken aan te gekke nieuwe ideeën en projecten.

Gebruik jouw energie tot juli om veel output te krijgen uit de samenwerkingen die je bent aangegaan. Soms is dat wat lastiger omdat je het makkelijker vindt om dingen zelf aan te pakken, maar weet dat je samen nog veel verder kunt komen! [(Saturnus in huis 11, waterman)??].

Na juli verhuist Saturnus naar Steenbok voor een paar maandjes naar veeleisende Steenbok, terwijl Saturnus in retrograde staat. Steenbok hecht veel waarde aan zijn verantwoordelijkheden en legt zich soms veel druk op.

Je kan hierbij extra druk gaan voelen om je reputatie hoog te houden, terwijl je het idee hebt dat je alle verantwoordelijkheid alleen draagt.

Zeker met de retrograde van Mars in september kan je extra wrijvingen verwachten bij het starten van nieuwe projecten en initiatieven. Gelukkig verhuist zowel Jupiter als Saturnus in december weer terug naar Waterman en komt wat extra hulp om de hoek kijken om de druk te verlichten. Ga vooral spannende en toffe samenwerkingen aan, vooral als die niet in je natuurlijke vakgebied liggen.

De focus ligt op expansie, toffe ideeën en techniek!

Liefde

Ram, jij weet wat je waard bent en verwacht dat ook terug te krijgen in de liefde. 2020 zal geen grote hordes naar je toe werpen, maar zal je met twee retrograde periodes op jouw liefdesgebied wel scherper maken voor de manier waarop jij met je relaties om gaat.

In mei zal Venus in retrograde gaan in praatgrage sterrenbeeld Tweelingen, wat invloed zal hebben op de manier waarop jij communiceert naar je relaties. Let op als je Whatsappjes stuurt, want door jouw directheid kan dit niet altijd lekker aankomen…

Ook de retrograde-periode van Mercurius in juni zal wat spanningen gaan opleveren rondom communicatie naar de mensen die dicht bij je staan. Vergeet de mensen om je heen niet en besteed in juni extra aandacht aan de lieve mensen om je heen.

Door het harde werken schiet dit er soms weleens bij in, een extra telefoontje kan zeker geen kwaad.

Gezondheid en self-care

Qua gezondheid wordt het een rustig jaar, zonder gekke gebeurtenissen. Wees er wel van bewust dat je je met jouw vuur snel kan opwinden en dat kan vaker uiten in hoofdpijnen.

Rustig aan doen, staat niet in jouw woordenboek en daarbij liggen natuurlijk wel een aantal gevaren op de loer. Let op dat je niet te veel hooi op je vork neemt, zeker met de druk die Saturnus zal gaan geven dit jaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
TADA: dit is dé niet-zweverige jaarhoroscoop van 2020
Sluiten