Maannomade
Maannomade Spirituality 30 dec 2019

TADA: dit is dé niet-zweverige jaarhoroscoop van 2020

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Carrière

Tijdens de Mercurius retrograde in februari kan je het gevoel krijgen dat je niets uit je vingers krijgt. Je hebt ideeën zat, maar het voelt alsof je tegen gehouden wordt om deze op papier te zetten.

Heel lastig, want dit belemmert je ook om nieuwe projecten en initiatieven te gaan starten. Gebruik deze weken om juist te gaan focussen op de projecten die je lopend hebt, soms is het belangrijk om een stap terug te nemen om te kijken naar het grotere plaatje, want je ziet waarschijnlijk iets over het hoofd.

De maaneclips in juni kan extra gevoelig zijn omdat de volle maanenergie recht op jouw carrièrepad straalt. Een periode waarin je dieper gaat nadenken of dit carrièrepad nog echt goed bij je past.

De zoneclips in december brengt je na de twijfels van de volle maan weer nieuwe mogelijkheden of initiatieven op je pad. De zon straalt fel tijdens de nieuwe maan en helpt je om verder te kijken naar nieuwe mogelijkheden.

Een frisse start!

Liefde

Vissen, je bent van nature een echte denker met een groot (en gevoelig!) hart, maar 2020 kan het je nog weleens lastig gaan maken.

De maaneclips in januari is de start en tijdens de volle maan is het een goed moment om eens goed te gaan nadenken over de romantiek in je leven. Hoe voel jij je in je relatie? De volle maan brengt tijdens de eclips extra energie om goed na te denken over de emotionele connecties die je hebt en wat die voor jou betekenen.

Venus retrograde in mei maken je relaties niet makkelijk, zowel op gebied van liefde als op gebied van vrienden. Een periode waarin het niet zo lekker loopt als dat je zou willen. Laat je emoties niet de loop met je nemen en wacht gerust een dag voordat je reageert op situaties. Soms is het fijn om nog een nacht over antwoorden na te denken…

Gelukkig helpt de zoneclips in juni je om letterlijk weer het licht te zien en je op de goede weg te helpen. Ga lekker daten met je geliefde of nieuwe potentiële geliefdes, want door de nieuwe maanenergie van de eclips krijgt jouw liefdesleven een flinke trap onder zijn kont. De romantiek en liefde worden weer in bloei gezet!

Maar tegelijkertijd kan de Mercurius retrograde communicatie met je geliefde wel even wat wrijving gaan geven. Wees open en eerlijk en besteedt extra aandacht aan praten, praten en nog eens praten. Geen slechte combinatie om aan te werken tijdens het daten!

Gezondheid en self-care

Juist door jouw sensitiviteit en intuïtie ben jij het sterrenbeeld dat het beste connect met haar emoties. Maar niet alleen jouw emoties, maar ook de emoties van anderen voel je feilloos aan, en dat is soms best heftig! Voor jou blijft het belangrijk om ook te werken aan afsluiting van de gevoelens van anderen, want die doen makkelijk jouw emmertje overstromen.

2020 wordt voor jou niet een gemakkelijk jaar, maar daar ga je zeker door heen komen! Wel maakt de Mercurius retrograde in maart je een stuk bewuster van de problemen die je soms weg stopt in je onderbewustzijn.

De keiharde rauwe waarheid is vaak datgene wat je het verst weg aan het stoppen bent en laat Mercurius nou tijdens retrograde niet de meest zachtzinnige zijn….

Tijdens de retrograde is het goed om bewust te werken aan de issues die op kunnen borrelen. Ga bijvoorbeeld journallen om dieper tot de core te komen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
TADA: dit is dé niet-zweverige jaarhoroscoop van 2020
Sluiten