Maannomade
Maannomade Spirituality 30 dec 2019

TADA: dit is dé niet-zweverige jaarhoroscoop van 2020

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Carrière

Van maart tot juli helpt Saturnus om extra orde en discipline te krijgen om te knallen met nieuwe initiatieven die op je pad komen. Des te meer je in stort op het werk, des te meer nieuwe inspiratie je op zal doen. Zeker met de invloed van Jupiter die je zal helpen nog meer creatieve mogelijkheden op je pad te laten komen. Jupiter is goedgezind en zeker met hard werken kan je de nieuwe initiatieven tot bloei brengen.

Tijdens de retrogrades van Mercurius zal je helaas niet gespaard worden. De eerste retrograde in maart bevordert niet de projecten die je juist zo graag wilt opzetten. Je hebt het gevoel dat alles in je hoofd zit, maar dat het nou niet bepaald lukt om deze tot uiting te brengen. Twijfel niet aan jezelf, want deze onzekerheden moet je deze maand echt afschuiven op Mercurius die je tegenwerkt.

In oktober helpt de Mercurius retrograde je om bewuster te worden van jouw communicatie en jouw analysemogelijkheden. Op het gebied van denken en communicatie werkt Mercurius in die periode niet helemaal lekker voor jouw sterrenbeeld. Een goed moment om extra tijd te nemen voor communicatie en liever direct contact te hebben dan even snel dat mailtje te sturen.

Liefde

De Venus retrograde in mei kan op gebied van romantiek een beetje roet in het eten gooien voor je. Je gaat voor je geliefde door het vuur, maar door de retrograde heb je het gevoel dat het niet lekker gaat. Moeite met uiten maar ook verwarring rondom je relaties. Plan vooral extra tijd voor elkaar in, bijvoorbeeld een saunadagje om de romantiek te bewaren!

Ook november zal wat extra aandacht gaan vereisen door de maaneclips in jouw gebied van romantiek. Jij geeft jezelf van nature voor de volle 100 procent in relaties maar weet dat je dezelfde liefde ook terug mag verwachten.

De volle maan tijdens de maaneclips helpt je om je bewust te worden rondom de manier waarop je liefde geeft en krijgt. Een periode van bezinning maar ook van afsluiting.

Gezondheid en self-care

Waterman, het kan voor jou best gaan voelen als een pittig jaar. Wanneer de grote planeten, Jupiter, Saturnus en Pluto samen komen in Steenbok, wordt het voor jou een periode om aan jezelf te werken. Je bent een allemansvriend en staat altijd voor iedereen klaar, maar vergeet hierbij iets te makkelijk om ook voor jezelf te zorgen.

Met name het aandacht geven aan je eigen emoties is iets wat je makkelijk onderschuift. Door de samenkomst van de 3 grote planeten wordt je letterlijk gedwongen om dichterbij je eigen emoties te blijven en hier aan te werken.

Met name Saturnus en Pluto zijn planeten die een dwingende kracht uiten om te zorgen dat er echt wat gaat veranderen. Stel jezelf open voor mindfullnesscursussen of therapieën en leer te werken met je eigen gedachten en gevoelens.

Gelukkig helpt de maaneclips je om tijdens de volle maan van januari bewuster van je eigen gezondheid te worden. Een periode om oude en slechte gewoonten nu eindelijk af te sluiten en voor jezelf te leren zorgen. Echt tijd dus om de zoetigheid te laten staan, want eten is nooit een oplossing voor problemen natuurlijk.

Na een paar struggles die in de afgelopen maanden hebben plaats gevonden, zet de zoneclips je in juni weer op het juiste pad. Fijn, die nieuwe maanenergie, want dat is het perfecte moment om je nieuwe gewoonten kracht bij te zetten!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
TADA: dit is dé niet-zweverige jaarhoroscoop van 2020
Sluiten