Maannomade
Maannomade Spirituality 30 dec 2019

TADA: dit is dé niet-zweverige jaarhoroscoop van 2020

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Carrière

Op het gebied van carrière komt er dit jaar veel op je af, dus zorg dat je open staat voor nieuwe kansen! Het wordt een jaar waarin niets is wat het lijkt en waarbij je carrièrepad gedwongen wordt om verder te kijken naar andere mogelijkheden.

Tussen juli en december zal Saturnus een grote rol spelen in nieuwe mogelijkheden en ideeën die op het gebied van carrière voorbij komen. Probeer verder te kijken dan de verantwoordelijkheden die je nu hebt. Want ook Pluto zal dit jaar zorgen voor extra mogelijkheden. Pluto vraagt niet, maar dwingt je tot veranderingen. Een goed jaar om dus te werken aan het loslaten van verantwoordelijkheden en je zo nu en dan met de stroming mee te laten voeren.

Gelukkig verzacht Jupiter deze energie tot december en laat zien dat de veranderingen die komen je ook veel zullen gaan geven. Niet alleen maar ontberingen maar juist welkome projecten Of je het nou wilt of niet, veranderingen en nieuwe mogelijkheden komen eraan!

Liefde

Het hele jaar door zal Uranus invloed geven op jouw liefdesgebied. Uranus is een planeet die helpt met positieve veranderingen en flexibiliteit. Op het gebied van liefde en relaties kan dit extra energie geven om je huidige relatie nieuw leven in te blazen om meer balans te creëren.

Heel fijn, want in januari kan de maaneclips zorgen voor verhoogde emoties op het gebied van liefde en relaties. Gebruik de volle maanenergie tijdens deze eclips om oude relaties en oude problemen te verwerken en af te sluiten. Wat er ook gebeurd is, laat het geen rol spelen in jouw huidige relatie!

In de zomer zal de zoneclips in juni je helpen om dit stukje extra af te sluiten door je te focussen op je huidige relatie! De zoneclips geeft extra positieve energie om na het verwerken juist vol goede moed je relatie weer in te gaan.

Gezondheid en self-care

Als Steenbok ben je ontzettend gedisciplineerd, wat zich vaak ook uit in jouw gezondheid. Maar mentaal heb je de neiging om je emoties aan de kant te zetten en deze te vergeten in alle verantwoordelijkheden die je hebt.

De maaneclips in november brengt een stukje afsluiting op basis van jouw gezondheid en je gezonde gewoontes. Dit kan best wat wrijving geven, maar mentaal is het belangrijk om je emoties te omarmen voordat je ze kan afsluiten. Daarnaast, genoeg is genoeg. Je verantwoordelijkheden gaan niet voor je eigen gezondheid.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
TADA: dit is dé niet-zweverige jaarhoroscoop van 2020
Sluiten