Maannomade
Maannomade Spirituality 30 dec 2019

TADA: dit is dé niet-zweverige jaarhoroscoop van 2020

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Carrière

Qua financiën zal dit een goed jaar worden. Zowel Saturnus, Jupiter als Pluto brengen tijd door in jouw financiële gebied. Saturnus zal van maart tot juli en na december laten zien dat met hard werken je ook financieel vooruit gaat.

Hard werken betekent niet alleen maar meer uren maken of slimmer werken, maar ook slimmer met je geld om gaan. Pluto, de planeet van transformatie helpt je om hierin te groeien en je meer grip mee te geven op je financiën. Maar, dit kan zowel goed als slecht gaan. Want Pluto kan ook negatieve veranderingen met zich meebrengen die je financieel in moeilijkheden kan brengen. Houd dus altijd spaargeld achter de hand!

Maar, met de gulle energie van Jupiter zal het vooral mogelijk gemaakt worden om extra inkomsten te krijgen, of minder uitgaven te hebben. Jupiter gunt je kansen en nieuwe mogelijkheden, dus blijf niet stilzitten om dit voorbij te laten gaan.

Ook Uranus staat het hele jaar in jouw carrièregebied en zal je helpen met het maken van veranderingen op het gebied van carrière en organisatie. Jij hebt zelf de regie in handen en met jouw drang naar kennis en expansie liggen er veel mogelijkheden voor je.

Liefde

Op het gebied van liefde zal je vooral wat hobbels ervaren tijdens de retrograde-perioden! En dat zijn er niet weinig dit jaar… In februari begint het met Mercurius die tijdens retrograde kan zorgen voor wat problemen op het gebied van familie. Je spreekt je altijd uit en met jouw directheid komt dit niet altijd lekker over. Bewaar je geduld en slik soms de woorden net wat meer in als je merkt dat je gefrustreerd bent.

In mei begint Venus met haar retrograde periode op jouw gebied van liefde. Hierdoor kunnen relaties niet lekker lopen en liggen miscommunicaties op de loer. Daarnaast kan dit extra twijfels bij jou gaan zaaien.

Gebruik deze periode om extra tijd in te plannen om te werken aan de relaties. Een goede date zonder afleiding van tv en telefoons kan al wonderen opleveren want blijven praten en connecten is altijd het antwoord!

Gezondheid en self-care

Als Boogschutter ben jij de optimist zelve, maar dit gebruik je soms ook als een masker voor datgene wat je diep hebt weggestopt. De maaneclips in juni zorgt voor verhoogde emoties rondom de relatie die jij met jezelf hebt. Je bent altijd gefocust op expansie, vernieuwing maar vergeet hierbij dat jij ook prima bent zoals jij bent.

Met de volle maanenergie tijdens de maaneclips wordt dit extra onder een vergrootglas gelegd en dat kan best wat oude wonden gaan open rijten. Aandacht, liefde en tijd zijn belangrijk om dit stuk tijdens de maaneclips af te sluiten.

De zoneclips in december gaat verder op ditzelfde thema maar door de reis die je tot dan al hebt gemaakt, is dit een goede periode om te starten met nieuwe gewoontes rondom zelfliefde! De nieuwe maan van de zoneclips geeft je extra positieve energie om dit kracht bij te zetten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
TADA: dit is dé niet-zweverige jaarhoroscoop van 2020
Sluiten