Deze teachers spreken op de Inner Peace Conference

Mocht je het vorig jaar gemist hebben: Nederland heeft een Inner Peace Conference. Op verschillende locaties in Amsterdam kun je een heel weekend prachtige lezingen, workshops en meditatiesessies volgen van de meest wijze leraren en filosofen ter wereld. Mensen die anders kijken en op hun manier meewerken aan een betere wereld én jouw inner peace. Komende weken spreekt Bedrock een aantal van deze teachers. Voor nu selecteerden we een greep uit hun wijsheden, om alvast in de sfeer te komen.

[pullquote]Peace is not only the absence of war, but also a way of seeing the world, and the choices we make are how we express and manifest that vision of the world.[/pullquote]

–Max Strom

Schrijver van de boeken ‘A life worth breathing’ en ‘There is no app for happiness’, begeleidt mensen naar persoonlijke transformatie en gaf yogales over de hele wereld. Zijn filosofie? Naast een duurzame wereld hebben we ook een duurzaam leven nodig. We zijn zo gewend geraakt dat we slecht slapen, stress en eenzaamheid ervaren, dat we niet écht voelen hoe we eraan toe zijn.

[pullquote]Conditioneringen laten jou los als je je er niet tegen verzet en van je hoofd naar hart verhuist. Het hart heeft geen oordeel en zegt ‘I love you’ tegen alles en iedereen.[/pullquote]

–José Antonio Manchado

Deze uitspraak deed hij in het boek ‘Heimwee naar het Paradijs’, van Tijn Touber. José geeft onder andere les in geluidstherapie en Tibetaanse healingsvormen en schreef het boek ‘Be Happier than the Dalai Lama’. Het enige dat je beperkt om gezond en gelukkig te zijn, zijn je beperkende denkbeelden, aldus José. Met zijn healingsmethode worden deze overtuigingen opgelost.

[pullquote]Whatever changes you go through, you want to be true to that thing that you’re doing. To do it fully.[/pullquote]

–Eddie Stern

Eddie Stern is Ashtanga Yoga master. Hij schreef verschillende boeken over zijn leraar Pattabhi Jois en Astanga Yoga. Samen met zijn vrouw Jocelyn richtte hij de Brooklyn Yoga Club op en is hij eigenaar van de New Yorkse Broome Street Ganesha Temple.

[pullquote]When you found who you really are, you are not going to kill a neighbour because you are happy, because you found your mission; you found who you are.[/pullquote]

–Amandine Roche

Ze werkte als mensenrechtenadvocaat voor de VN. Haar verhaal is bizar: ze keek een zelfmoordterrorist in de ogen en het enige dat ze deed was glimlachen. In plaats van angst, gaf ze hem liefde. En… de man draaide om en liep weg. Amandine Roche geeft meditatielessen aan Afghaanse kinderen, soldaten, vrouwen in de gevangenis en voormalig Taliban-strijders.

[pullquote]
Every human being has the ability to connect, to solve problems and be more creative.[/pullquote]

–Dr. Miles Neale

Miles Neale is klinisch psycholoog én boeddhist. Zijn inzicht? We schieten snel in fight-flight stand, maar die impuls volgen levert ons alleen maar meer angst en gevaar op. Veel beter kunnen we kiezen om écht contact te maken, ons gevoel te delen, samen te werken en rustig te blijven.

[pullquote]Inner peace is ultimately the space of the heart, being able to witness everything without judgement.[/pullquote]

–Erica Jago

Ze is yoga teacher, kunstenaar en grafisch vormgever. Op Hawaï runt ze al tien jaar een eigen yogaschool en ze geeft regelmatig retreats. In haar lessen staat het loslaten van angst centraal, het puur jezelf kunnen zijn. Ze maakte het prachtige yogahandboek ‘Art of attention’. We spraken Erica al eerder in een interview.

De programmering van de Inner Peace Conference 2017 is nog niet compleet, er komen steeds meer interessante sprekers bij. Alle bevestigde teachers bekijken? Dat kan hier.

Dit jaar vindt de Inner Peace Conference plaats op 7 en 8 oktober, op verschillende prachtige locaties in Amsterdam. Het hele weekend kun je workshops, lezingen, meditaties en concerten bijwonen. Om zowel je inner peace als inner wisdom te voeden. Speciaal voor Bedrock-lezers is er deze link om tickets te kopen.

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
Deze teachers spreken op de Inner Peace Conference
Sluiten