WeekendTip: Inner Peace Conference Amsterdam & Fair Fashion Festival Utrecht (tijdens de Dutch Sustainable Fashion Week!)

Bij Bedrock zijn we naast een bewust leven ook bezig met een gelukkig leven. En daar hoort volgens ons ook lekker eten, drinken én samenzijn bij. Daarom delen we de leukste, duurzaam what-to-do’s voor dit weekend mét een Bedrock-randje. Ga daarom dit weekend naar Utrecht voor het Inner Peace Conference en Fair Fashion Festival. 

Geen zin om het weekend op de bank te blijven hangen en ben je toe aan een een portie innerlijke rust? Op zaterdag 6 oktober en zondag 7 oktober vindt het bijzondere Inner Peace Conference plaats in Amsterdam.

Inner Peace Conference

De Inner Peace Conference is een tweedaags evenement waarin innerlijke rust centraal staat. Het evenement is onderverdeeld in 4 locaties in Amsterdam: Zuiderkerk, Vondelkerk, Amstelkerk en De Duif. Het belooft een inspirerend weekend te worden met internationale sprekers, muziek, meditatie en yoga. Alles wat je nodig hebt voor een weekend van zelfreflectie en inspiratie. Je kunt bovendien je eigen programma opstellen. Erg fijn, want dan kun je je richten op het gene wat jij belangrijk vindt.

Inspirerende Workshops

Er worden verschillende workshops verzorgd door internationale gasten waaronder hogepriester Ida Resi Alit. Zij is niet alleen de jongste persoon die deze titel draagt, maar ook een van de weinig vrouwen. In haar workshop word je begeleid naar een hogere dimensie van liefde, harmonie en vrede. De workshop bestaat uit een ceremonie en traditionele Balinese rituelen.

Ook is er een workshop ademhalen van Max Strom. Tijdens het speciale ademhalingsprogramma leer je op de juiste manier ademhalen en dit heeft ontzettend veel voordelen zowel lichamelijk als geestelijk. Daarnaast zal Scilla Elworthy (die 3 keer genomineerd is voor de Nobelprijs voor de vrede) een 3 uur durende workshop verzorgen. In haar workshop draait het allemaal om innerlijke kracht en leer je verschillende oefeningen om dit optimaal te benutten.

Wijsheid tradities en authentieke praktijken

Op zaterdag ligt de focus op wijsheid tradities en authentieke praktijken die je kunnen helpen je ware aard te ontdekken en innerlijke vrede te vinden. De zondag draait vooral om over hoe deze wijsheid tradities en authentieke praktijken mensen samen kan brengen.

Er zijn nog late bird tickets verkrijgbaar voor zowel zaterdag als zondag. Je betaalt €99 euro voor een dag ticket en €129 euro voor een weekendticket.

Locaties: Zuiderkerk, Vondelkerk, Amstelkerk en De Duif.
Tijd: Zaterdag – 09:00-21:00 Zondag – 09:00-19:00

Winterdip(je)? Dit is alles wat je moet weten

Fair Fashion Festival in Utrecht

Op zoek naar duurzame designs? Of altijd al meer willen weten over duurzame kleding? Aankomende zaterdag 6 oktober vindt de zesde editie van het Fair Fashion Festival in Utrecht plaats. Het is een onderdeel van de Dutch Sustainable Fashion Week van 5 tot 14 oktober.

Duurzame modeshows

De Janskerk wordt special voor het festival omgetoverd tot een Fair Fashion paradijsje. In het midden van de kerk zal een heuse catwalk staan. Duurzame mode staat centraal in het Fair Fashion Festival en dit wordt gevierd met 4 modeshows. De eerste show is voor het hele gezin en begint om om 13:00. Het festival wordt vervolgens afgesloten met de Grand Fashion Show om half 6.

Workshops en lezingen

Behalve verschillende modeshows worden er ook workshops georganiseerd zoals Design je eigen Tote Bag en T-shirt upcyclen. Ook zullen er verschillende sprekers op het podium staan. Zij nemen je onder andere mee achter de schermen van de kledingindustrie. Er is zelfs een Skype session met een duurzaam Colombiaans atelier.

Het evenement wordt door 6 vrijwilligers georganiseerd die zich sterk maken voor een duurzamere wereld. Het evenement is dan ook gratis en voor iedereen toegankelijk. Dus neem vooral een kijkje als je in de buurt bent.

Fair Fashion Festival

Janskerk Utrecht (naast de zaterdagse bloemenmarkt)
Tijd: 13:00 tot 18:00
Meer informatie vind je op hun website fairfashionfestival.nl.

Meer fijne activiteiten voor het weekend

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
WeekendTip: Inner Peace Conference Amsterdam & Fair Fashion Festival Utrecht (tijdens de Dutch Sustainable Fashion Week!)
Sluiten